balıkçı çıktı babalar yaw.. ne alaka.. balığı pek sevmem aslında ama.. galiba bu site milletin istediği en son mesleği gösteriyo..
balıkçı çıktı babalar yaw.. ne alaka.. balığı pek sevmem aslında ama.. galiba bu site milletin istediği en son mesleği gösteriyo..
CBR 600F Honda,
abbii sünger avcısı çıktı
SÜNGER NE NEYİ AVLIYOSUN NERDE AVLIYOSUN
puhahaha
babam soytarı
annem devlet bakanı
abim doktor
kız kardeşim ormancı
ben manikürcü
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
al işte sana bi komedi bende gardiyan mışım
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Seyis at (beygir) bakıcısı-terbiyecisi demek
Motosikleti de metalden bir at olarak düşünürsen, oldukça yaklaşmışsın
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
bana meslek bulamadı hiç bişey çıkmadı yaaa.ayıp ama amorti gibi bişey çıksaydı bari
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
kenanıma tiyatro sanatçısı dedi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bu beni bilim adamı yaptıyaaa. bozuk buuu
Hadi bakalım sünger avcısı olduk ya mimarlığı bırakırız artık.
Yaş 27 bu saatten sonra ben doktor mu? olucağım
5 yıldır fabrikada idari işler departmanında boşuna kafa yormuşum
Hani hastalarım nirdeee
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
hehehehee
ben-geyikhunter
babam-Antropolog
annem-bilim adamı
yumurta follukçusu ne ya zuahahaha ):
Kask tak!
Büyük insan
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
babam baterist
Anam Vocal
Ben Basçı
Kardeşim Gitar
Ailecek Çalgıcıyız var mı düğünü olan hemen yapalım
Şaka bi yana beni kurye yaptı yaw var mı pizza isteyen
Bu arada türkçem zayıf kusura bakmayın ama ÇIMACI nedir??(meslekmiş )
türkçe karakter kullanınca uzman çavuş, kullanmayınca polis oldum iyimi
şimdi bilgisayar işini bırakmam lazım silah altına girecem bu yaştan sonra :p
program kodlarına bakılırsa her harfe bir değer verip bu değerlerin %90 ı ile
------------
"Tuvalet Temizlikçisi","Komando","Ziraat Mühendisi","Koordinatör","Mali İşler Müdürü","İşportacı","Tır Soförü","Danışman","Yorgancı","Balık 1;ı","Falcı","Kaportacı","Kumarbaz","Taşaron","Pol is","Gardiyan","Uzman Çavuş","Çöpçatan","Ormancı","M illet Vekili",
"Yönetici","Pilot","Boyacı","Kuru Yemişçi","Fabrikatör","Loto Bayii","Bilim Adamı","Sünger Avcısı","Turşucu","Kurye","Hemşire","Ayak İşçisi","Çorbacı","Medya Patronu","Jokey","Bakkal","Hipermarket İşleticisi","Kabzımal","Hamal", "Hukuk Müşaviri", "Kimyager", "Röntgenci", "Cadı Avcısı","Popçu","Topçu","Overlokçu" ,
"Sinemda Yer Gösterici","Doktor","Lokman Hekim","İmam","Figüran","Güzellik Uzmanı","Stratejist","Artist","Rençper","B 52;rokrat","Astronot","Çımacı","Antropolog"," Vakainüvist","Diktatör","Soytarı","İşada mı","İşkembeci","Tiyatro Sanatçısı","Devlet Bakanı","Milletvekili","Sekreter","Camcı","Manik 252;rcü","Profesör Doktor","Yüksek Endüstri Mühendisi",
"Lahmacuncu","Dünya Kralı","Bekçi","Seyis","Reklamcı","Spiker","S ütçü","Çarkçıbaşı","K 6;şe Yazarı","Şair","Dublör","Şaklaban","Banker"," Köçek","Kurtarıcı","Lider","Marangoz","G eyik Avcısı","Köy Ağası","Apartman Görevlisi"
--------
bu mesleklerden birisinin sıra numarası çıkıyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)