abi pilot çıktı yaw bende yükseklik korkusu var.
abi pilot çıktı yaw bende yükseklik korkusu var.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
waaaayyyy hipermarket işletmecisi yırtmışım bee
özel bir havayolunda pilot
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
sütçü oldum baba ya
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
aranızda motorcu çıkan yok mu yuhh size
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
meslek olsa belkidishy adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
İki ismimi ve soyadımı kullanarak yazdığımda spiker çıktı idealimdeki meslek. Tek ismimi yazınca Sütcü çıkıyoruz . Tamam kusursuz bir aksanım ve hoş bir ses tonum var ama hiç spiker olmayı düşünmemiştim. Ben bilgi teknolojileri amelesi olmak istiyordum ve oldum . Şimdilerde ise keşke Tiyatrocu olsaydım diyorum ama yaş oldu 24 sanırım geciktik ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Not: Dalyaaaaa
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
anneme
işkembeci
bana
bilim adamı
kardeşime
loto bayii si çıktı
türkçe karakter kullanma demişsin ama türkçe karakter tahminide var kodlarda...Kod:var ozName = new Array("Tuvalet Temizlikçisi","Komando","Ziraat Mühendisi","Koordinatör","Mali İşler Müdürü","İşportacı","Tır Soförü","Danışman","Yorgancı","Balıkçı","Falcı","Kaportacı","Kumarbaz","Taşaron","Polis","Gardiyan","Uzman Çavuş","Çöpçatan","Ormancı","Millet Vekili", "Yönetici","Pilot","Boyacı","Kuru Yemişçi","Fabrikatör","Loto Bayii","Bilim Adamı","Sünger Avcısı","Turşucu","Kurye","Hemşire","Ayak İşçisi","Çorbacı","Medya Patronu","Jokey","Bakkal","Hipermarket İşleticisi","Kabzımal","Hamal", "Hukuk Müşaviri", "Kimyager", "Röntgenci", "Cadı Avcısı","Popçu","Topçu","Overlokçu", "Sinemda Yer Gösterici","Doktor","Lokman Hekim","İmam","Figüran","Güzellik Uzmanı","Stratejist","Artist","Rençper","Bürokrat","Astronot","Çımacı","Antropolog","Vakainüvist","Diktatör","Soytarı","İşadamı","İşkembeci","Tiyatro Sanatçısı","Devlet Bakanı","Milletvekili","Sekreter","Camcı","Manikürcü","Profesör Doktor","Yüksek Endüstri Mühendisi", "Lahmacuncu","Dünya Kralı","Bekçi","Seyis","Reklamcı","Spiker","Sütçü","Çarkçıbaşı","Köşe Yazarı","Şair","Dublör","Şaklaban","Banker","Köçek","Kurtarıcı","Lider","Marangoz","Geyik Avcısı","Köy Ağası","Apartman Görevlisi") if (currentChar == "a" || currentChar == "A") { currentNum = 1; } if (currentChar == "b" || currentChar == "B") { currentNum = 2; } if (currentChar == "c" || currentChar == "C") { currentNum = 3; } if (currentChar == "ç" || currentChar == "Ç") { currentNum = 4; } if (currentChar == "d" || currentChar == "D") { currentNum = 5; } if (currentChar == "e" || currentChar == "E") { currentNum = 6; } if (currentChar == "f" || currentChar == "F") { currentNum = 7; } if (currentChar == "g" || currentChar == "G") { currentNum = 8; } if (currentChar == "ğ" || currentChar == "Ğ") { currentNum = 9; } if (currentChar == "h" || currentChar == "H") { currentNum = 10; } if (currentChar == "i" || currentChar == "İ") { currentNum = 11; } if (currentChar == "ı" || currentChar == "I") { currentNum = 12; } if (currentChar == "j" || currentChar == "J") { currentNum = 13; } if (currentChar == "k" || currentChar == "K") { currentNum = 14; } if (currentChar == "l" || currentChar == "L") { currentNum = 15; } if (currentChar == "m" || currentChar == "M") { currentNum = 16; } if (currentChar == "n" || currentChar == "N") { currentNum = 17; } if (currentChar == "o" || currentChar == "O") { currentNum = 18; } if (currentChar == "ö" || currentChar == "Ö") { currentNum = 19; } if (currentChar == "p" || currentChar == "P") { currentNum = 20; } if (currentChar == "q" || currentChar == "Q") { currentNum = 21; } if (currentChar == "r" || currentChar == "R") { currentNum = 22; } if (currentChar == "s" || currentChar == "S") { currentNum = 23; } if (currentChar == "ş" || currentChar == "Ş") { currentNum = 24; } if (currentChar == "t" || currentChar == "T") { currentNum = 25; } if (currentChar == "u" || currentChar == "U") { currentNum = 26; } if (currentChar == "ü" || currentChar == "Ü") { currentNum = 27; } if (currentChar == "v" || currentChar == "V") { currentNum = 28; } if (currentChar == "w" || currentChar == "W") { currentNum = 29; } if (currentChar == "x" || currentChar == "X") { currentNum = 30; } if (currentChar == "y" || currentChar == "Y") { currentNum = 31; } if (currentChar == "z" || currentChar == "Z") { currentNum = 32 ; }
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
bilim adamı,boyacı,bööle şeyler
yakısır sana kafan bımılton gezıosun zatenwomanrider adlı üyeden alıntı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
reklamcıymışım nasılda sallıo beeeeeeee
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
netmavisiiiii yaktım çıranı aynaya baktın galiba bu sabah bi deiişim var sendeNeTMaViSi adlı üyeden alıntı
...............
Bana Devlet Bakanı çıktı.
İyi de abicim, bu meslek değildir ki, devlet bakanlığı bir görevdir.
Zaten bu görevi profesyonel meslek olarak görenler yüzünden... Neyse..
Biraz eğlenelim dedik, yine cinler tepeme çıktı
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Bana Da Artist çikti
Ne Diim
Eyvalla Paşam
evet aynaya baktım bu gun ama bu seferde ayna bana bakmadıwomanrider adlı üyeden alıntı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
beni avlayamazsınız heyyyytttgcc_ondr adlı üyeden alıntı
ben okulu boşuna okuyomuşum yavvv
Hipermarket İşleticisi yazıyooo. ulaa inşaat mühendisi olacaktık hani ben oynamıyorumm
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)