çıldırtan dengedeki muhteşem görüntüler-uydudan dünyamız
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Dünyadaki bir ampul ışıgının uzaydan bu kadar net göründüğünü bilmiyordum. Çok güzelmiş gerçekten. Iki dakikalık gece uçuşu gibi
-
En parlak italya , mısır ve israil... Türkiye ve yunanistanda elektriklermi kesik ne..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
-
Güzel paylasim.
Elinize saglik.
-
1080p kalitesinde izleyince hakikaten çok güzel oluyor.
Güzel paylaşım, eline sağlık.
ANGARAJ
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
En parlak italya , mısır ve israil... Türkiye ve yunanistanda elektriklermi kesik ne..
Ben o kadar seyrettim, hiç ülkelerin hangisi olduğunu fark edemedim.
-
Gerçekten güzel paylaşım. Normalde ışıklar bu kadar net gözükmez tabi ama değişik çekim teknikleri ve daha ile ekipmanlar ile bu görüntü elde edilmiştir (Geçen marsa gittim-geldim oradan biliyorum )
Ama bir gerçek var ki; hergün milyonlarca insan ölüp yine milyonlarcası bu dünyaya gözlerini açıyor. Aynı bir otobandaki dinlenme tesisi gibi gidenler gelenler ama hep ışıklar açık.. Herşey bizim için düşünülmüş en küçük ayrıntısına kadar hemde. Güneşe olan uzaklık, yakın ve uzak gezegenler, atmosferdeki gazlar, oksijen, azot vs. Yinede bu koca uzayda mavi bir boncuk üzerinde yaşanan hayatlar ötesini düşünmek insanı delirtiyor. Allah Dünyayı zaten koruyor Takii, kıyamete kadar. (Bu son paragrafı birde kenan ışıkın sesinden dinleyiniz)
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)