bayan sürücü faktöründen önce motorun tüm fonksiyonlarını kullanmayı refleks haline getirmek, trafik kurallarını ve trafikte uygulanan(!) halini bilmek daha önemlidir kanımca.
bayan sürücü faktöründen önce motorun tüm fonksiyonlarını kullanmayı refleks haline getirmek, trafik kurallarını ve trafikte uygulanan(!) halini bilmek daha önemlidir kanımca.
geçen bi kanalda izlemiştim bize türk milletine özgü bişey bu
trafikte ışıklarda ilk biz kalkmalıyız sollayan arabayı sonra biz sollamalıyız.bizim kafa yapımızda var
itiraf ediyorum bende yaptım.baktım bayan sürücü yol vermiyor neyse solladım ilerde beni sollayacak bastım uzadım.ilerde yavaşladım solladı 2 dk sonra ben solladım böyle böyle 50 km dewam etti kabul ediyorum psikopatlık diz boyu
okuz cok her uzun sacliyi bayan saniyorlar nasil bir kafa yapisiysa. daha bu aksam motorlu iki okuz bogurerek gecti yanimdan. sadece arabalilarda yok bu tavirlar
Ben erkekken korkuyorum , siz bayan olarak bence işiniz çok zor.Geçen bi araç solladım.Herif hemen hızlandı beni yakaladı.Arkama yapıştı.Tırstım , hızımı düşürdüm , yol verdim , beni geçti.Sonra baktım ağır ağır gidiyo.Bi daha solladım , yine hızını artırdı.Yine yetişti.Dedim çattık belaya.Artık motoru kenara çekip bi sigara yakıp uzayıp gitmesini düşünürken dedim bi gazlıyayım da arkamda bırakayım.Baktım daha fazla arkamdan gelmedi.Çok uyanık olmak lazım trafikte.Psikopat çok.
kozmopolit şehirlerde centilmen olaylarından dolayı mı bilmem bayan sürücülere daha iyi davranıyorlar.Yanlız ayı her yerde belli oranda var ve cinsiyet tanımıyor..
facebook.com/kaskafa
Böyle kızları görünce neden bayan motorcu olmasın diyorum. ama aynı bu halde binsinler kask bile takmasınlar.
Öylesine oturmuş motora zaten yan sehpada. Belki ayakları bile yere değmez denese
kadin suruculer bazen su yanilgiya dusebilirler, "ben bayanim diye konra selektor yapip taciz ediyorlar".. asil sebep sol seritte 60 km/s hiz ile ilerlemen.
Ve sonra dedimki analar neler doğuruyor :D
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)