İstanbul Avrupa Yakası Mangal Yakacak Yerler :)
Reklamlar
-
Arkadaşlar avrupa yakasından birkaç arkadaş motosikletlerle bir yerlere girmek istiyoruz fakat nerelere gideceğimiz konusunda karar veremedik sizlerden yardım bekliyorum
motosikletlerle gideceğimiz gittiğimiz yerde sıkıntı yaşamadan mangalımızı yakıp oturup sohbet edebileceğimiz denız doğa manza hepsi iç içe olan bölgeleri bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim
Şimdiden Çok teşekkür ederim dostlar
etkinliğimizi 31,03,2013 tarihinde pazar günü düzenlemek istiyoruz etkinliğimizin yerini belirledikten sonra sizlerde tekrar paylaşacağım.
Reklamlar
-
Garipçe Köyünü tavsiye ederim, Sarıyerde. Hem yolu güzeldir hemde manzarası. Hava biraz nanemolla ama giderseniz keyfini çıkarın. Bende katılmak isterdim ama bu hafta sonunu kızıma ayırdım
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
abi bu hafta değil önümüzdeki hafta pazar 31.03,2013 tarıhı için
garipçe güzel yer olduğunu duymuştum mangal falan yakabılırmıyız park bahçe müdürlükleri yada milli parklar gelip ceza yazmasın sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Garipçe bana da mantıklı geldi arkadaşlarında fikrini almalıyım tabi
-
bakırköy sahil. ama sis lambanız yoksa etrafı görmekte zorlanabilirsiniz
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Buraya gidin. Koordinatları google maps e girmen yeterli. Aydınlar köyü piknik alanı.
-
Garipçe köyü bana da mantıklı geldi bir çok arkadaşında kafasına yatıyor gibi 31,03,2013 pazar günü inşallah buluşup garipçe köyüne gideceğiz orada uygun bir alanda mangalımızı yakıp yemeğimizi yiyeceğiz sonra bol bol gezeceğiz katılma isteyen varsa buradan bildirebilirsiniz arkadaşlar dostlar deteyları ilerleyen günlerde buradan paylaşırım sizler toplanma alanımızı ve zamanını
-
abi harıl harıl çalışıyorsun hangi topic'e girsem seni görüyorum
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
-
Serdar tarihe dikkat etmemişim eğer bir aksilik olmazsa seve seve katılırım size garipçe köyü için.
Mangal meselesine gelince doğru bir yere mutlaka bulunacaktır merak etme.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
adem ind adlı üyeden alıntı
abi harıl harıl çalışıyorsun
hangi topic'e girsem seni görüyorum
Sirf sizin icin ;) adem ;)
-
ben ben beni sec beni sec. :p
-
Göl kenarı olurmu ?
Tabiki dere ve ormanda var.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Garipce yi dusunuyoruz buyrun sizde gelin birlikte gezelim eylenelim daha sonraki etkinligimizde de sizin bahsettiginiz gol kenarina gideriz olmazmi
-
Sağolun mutlaka uğrarım yanınıza. Ben hep oralardayım 1. adresimdir. Ama garipçenin neresinde mangal yakıcaksınız merak ettim. o kadar müsait yerler pek yok garipçede ?
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Bulamazsak garipce yi yakariz ya millet romayi yakip tarih olmus bizde garipceyi yakip mangal yakariz ;) koy icerisi olmaz tabi disarisinda sahil hattinda yada ormanlik alanda buryerde illa vardir be ustat
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
Sirf sizin icin ;) adem ;)
aman abi napıyosun şımartma bizi bak sonra izin günlerinde bi daha ayrılmam arkandan sonra bi gün giderken aynaya bi bakarsın dersin ulan bu xenonlu kim diye. tabi kolundan arkayı görebilirsen
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
-
Aynalardan biryer gorunmutor ;) valla
-
garipçe köyü, yoluda çok zevklidir
-
initial-D adlı üyeden alıntı
garipçe köyü, yoluda çok zevklidir
İlkkez gidecegim benim icin ayri bir deneyim olucak umarim eylenceli birgun olur
-
Evet gelmek isteyen varsa herkes davetlidir bu arada
-
Serdar istersen bununla ilgili gezi organizasyonlarında yeni bir topik aç, gelmek isteyenler isimlerini yazar bir liste oluşur. Sen organizasyonunu daha rahat takip edersin bu başlığın altında karışır biraz. Naçizane tavsiyem sadece akıl vermek değil sakın yanlış anlama.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)