Güncel...................
Güncel...................
aman abı en guzelını yapmıssın bosver allah hayırlı kazanclar versin
özelden yazdım
poyraz seyahat konusunu buraya açtıktan sonra 4 arkadaşımıza yardımcı oldum.. bu hemi benim işime yaradı hemi onların...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/126757-motosiklet-bisiklet-ve-aksesuarlari-fuari-2014-a.html
Sağolasın allah razı olsun.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/126757-motosiklet-bisiklet-ve-aksesuarlari-fuari-2014-a.html
2014 fuarında poyraz seyahat mt grubunda....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
En son Şubat ayında güncel olmuş. Belki birinin işine yararız
10 gün önce ankara da mıydın? bi öğeln vakti maltepe civarında seni görmüş olabilirim sanki..?
Allah utandırmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
Konun son sayfasına bakmadan yorum yaptık. Tarihe bile bakmadık
Amin Taner . Tarihe takılma zaten araç yeniledik.
poyraz seyahat bünyesinde hizmet eden 2015 model mercedes sprinter ve 2014 model crafter marka aralarla daha iyi bir hizmet ile karşınızdayız .. d2 yetki belgeli ve tüm araçlarımız koltuk sigortalıdır....
düğün gezi nışan asker ve gezi organizasyonlarınız için 16+1 mercedes / 19+1 crafter/ 27+1 otokar sultan 45+2 mercedes benz otobüs ve minibüslerimiz ile hizmetinizdeyiz. 4+1 doblo ile şehir içi ve şehirler arası motosiklet sevkiyatıda mevcuttur...
2015 model 16+1 mercedes sprinter ve 2014 model 19+1 crafter aracımız tamamen boştadır... araçlar d2 belgeli olup tüm gezi ve diyer işlerinizde yanınızdayım.. bayram için 16 +19+ 27 +45 lik araçlar temin ederim... poyraz seyahat ramazan can.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
poyraz seyahat bir adet sprinter . bir adet 403 ve bir adet travego ile tüm şehir içi ve şehirler arası işlerinizde yanınızda...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)