bence sürücülerin arabaları değiştirmesi lazım. külüstürü kullanan audiyi sonuna kadar hakediyor
O külüstür dünyanın en sağlam arabalarındandır.Bizim uçamayan kuşlara 10 basar.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Audi emniyet şeridinden gidiyor diye kızdığından vermiyor herhalde .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
a7 in olsa kac yazar yol bende olduktan sonra demis gibi anlasiliyor :-D:-D
ladayı kullanan sonu kadar haklı, ladayı kullananın altına volvo isveç çeliği verecen ozaman sıkıstırmayı gosterırdı
YAMAHA
ben olsam bende yol vermem. Trafikte zengin, fakir ayrımı yok.
bu Ruslar bizim bir yerden akrabalığımız olmalı ne kadar piskopat varsa Rusyada ve Türkiye de çıkıyor geçenlerde küçük şilebe dayılanan büyük şilepli Türk kaptanı göstermişti televizyonda
haha sesli güldüm akşam akşam çok iyi
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
En iyisini yapmıs.. frenleri ve gaza tepkisi cok iyi..Ladanın
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
sinyali geç vermiş A7. yoksa hiçbi sorun yok. ardından gelen inatlaşma. zengin fakir ayırımı goremedım ben burada. sadece ınatlasma gordum. o Lada yerıne BMW de olsa aynı sey olurdu tahmınımce.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
gemi gibi arabayı sokmaya çalışıyor ayı.
bir de yol hakkı meselasi var.
ama konu tamamen egosal...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
iyi etmiş a7 ye binince yol hakkı onun mu oluyor a8 w12 olsada hacı muratla aynı haklara sahip
bi de artizlik yapıyor baksana a7 ye binince böyük adam oluvermiş zatı muhterem tatmin edilemeyen duygular bazen böyle açığa çıkıveriyor malesef bizde daha çok bu tür olaylar.
Ladacının yerinde ben olsaydım ne yapardım aynısını ve duruma göre daha iyisini
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
demek ki dünyanın heryerinde bu aynı ...
lüks arabaya binen adam yolları babası yaptırmış sanıyor ben de böyle öküzler sadece türkiyede var sanırdım
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
A7 nin içindeki türk öküzü olabiliri bence
a7 sağa dönüş şeridine girip trafikten kurtulmaya çalışlmış ama yememiş. kusura bakmasın kimse ama ülkemiz çook daha beter durumda. daha yol geçiş üstünlüğünü bilmiyoruz, trafik polisi dahil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)