at çöpe diyen arkadaş! ya kaybolan cüzdan seninki olsaydı?
at çöpe diyen arkadaş! ya kaybolan cüzdan seninki olsaydı?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Bana gönder ben bulurum sahibini
dürüstlüğün için tebrik ediyorum seni ( eskiden bunu yapmayanı ayıplardık ama.. )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bende kuryelik yaparken bulmuştum bir cüzdan. bir sürü kart vardı. bir tane öğrenci kimliği vardı, arkasında numarası yazıyor. üniversiteyi aradım durumu anlattım, adamın numarasını vermediler. benim numaramı aldılar adama ilettiler, adam beni arıyor diyor ki, ben cüzdanımı mı düşürmüşüm yaauu. ulan bilgi üniversitesine gidiyorsun bir cüzdana ne sahip çıkabiliyorsun ne de cüzdandan haberin var.
Bu gibi durumda bankanın müşteri hizmetlerini ara, kendi numaranı bırak, o kişiyi banka arayıp senin numaranı verirse verir, olmassa polise molise güvenmemek lazım, alır tutanak tutar atar sağa sola yıllarca kalır öyle.
Bir keresinde flash bellek bulmuştum, adam ingiliz mi amerikalı mı neyse. içindeki dosyalara bakarken resimleri gördüm, bir fuarda çekilmiş bir sürü resim. bir stand, stand ta bir şirket ismi ve şirketin url adresi. şirketin web sitesine girdim baktım bu adam genel müdürmüş. mail attım, 10 dakika sonra beni aradı. gittim ataşehirde şirketine teslim ettim güvenliğe. yani şimdi birazda zeka istiyor bu işler, kayıp eşyanın sahibini bulmak şimdilerde kolaylaştı. en azından bulunan yerde bulunabilir sahibi.
adam gavur olduğu için daha bi önemsedim meseleyi. hem türk milleti hakkında da iyi zan besler. adamı arayıp para istesen, para ver ben getiriyim desem iyi mi olur. insanlık görsünler de ibret alsınlar. çok yanlış yoldasın mengu. birde diyorsun ki bulduğunu al at çöpe. senin paranı bulup çöpe atsınlar o zaman.
Bu tarz durumlarda en iyisi eğer kimliği varsa ve tipi genç gibiyse Facebook'tan aratmak.Eğer soyismi çok sık rastlanan bir soy isim değilse bir şekilde kendisine ulaşılabilir.Geçenlerde yerde bulduğum kimliğin sahibine öyle ulaştım.Ertesi gün gelip aldı.
benimde bir keresinde içinde lap top olan çantam düşmüşdü motordan, farkettiğimde çok geç olmuştu ama sağolsun arkamdan gelen başka bir motorcu arkadaş görmüş 30 dk sonra aradı beni gittim aldım
7 Tepe Motosiklet Kulübü
parayi al cuzdani cope at.
At çöpe diyen arkadaşlar veya parayı alda öyle at diyenler arkadaş olurmu hiç ya belki bir gazinin maaşı o yada emekli bir amcamızın yazık değilmi bir nüfus cüzdanını bile çıkarırken hem dünyanın parası gidecek belki çok ihtiyaç sahibi birinin, bence bu kafa yapınızı değiştirin iyilik herzaman kazandırır size yoksa eskiden dış kapıyı kapatmadan yatan birbirine o kadar güvenn toplum değişir kapısna kaç kilit vracağını şaşıran 5 lira için birbirni kesen bir toplum oluruz ve oldukta sayılır biz gençler iyi olalımki çocukalrmızda bize bakıp eskisi gibi birbirne güvenen insanlar olsunlar yoksa ne mahalle arkadaşlıkları ne komşuluk ne dostluk kalacak ve gerçekten tek dişi kalmış canavara dönüşeceğiz
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)