doğru önceki sayfada yazıo çünkikartalizma adlı üyeden alıntı
doğru önceki sayfada yazıo çünkikartalizma adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
neye katılıyorsun 2 gündür gülmekten katılıyorum sizlere beeesar adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
O birbirine katılan 2 arkadaş alsın eline bir kadranlı saat 24 kere akrep yelkovan ve saniyeyi aynı yere getirsin ben iki motorumu vereyim onlara . Boş boş konuşup prim yapmayın. zeronero aynı zamanda ben biraz zorlayınca anlarımda senin epey bir kasman lazımilk okulda öğretilen bir bilmecenin cevabını bulman için sanırım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
analog saatler 2 turludur.birinde saniye bir turunu tamamladıktan sonra yelkovan hareket eder aynı sekılde yelkovan turu tammladıktan sonra akrep hareket eder.dierinde ise yelkovan,akrep ve saniye surekli hareket ederMeTaL adlı üyeden alıntı
bende yazdıgın soruyu gorunce aynı sekılde guldum.deli , kuyu ve tas uclemı gibiCBR1000RR adlı üyeden alıntı
Şeytan diyorki duvardaki saatin camını sök, defalarca kez farklı zamanlara getir bu 3 lüyü. Çek fotosunu koy buraya, ama işim var üşeniom işte
Yav şimdi benim duvardaki saatinb motoru sessiz denilen ve tik tak diye tek tek atan saniye değilde hiç durmadan dönen cinsden, şimdi nasıl olurda bunlar günde sadece 2 defa üstüste gelir dersiniz. İşte saat burda görüyorum, 24 saat içerisinde 22 defa üstüste geliyor.
Ha şimdi kalkar dersenizki "biz o üst üste gelişleri microskopla inceleyip 0 hata ile tespit etmek istiyoz" o ayrı. Ama masamdan saate bakarak size şunu söyleyeyim 22 defa bir araya gelir. Sizin o bahsettiğiniz ilk okulda sorulduğunda var olan saatler için geçerli. Teknoloji çok gelişti
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
saat sorusu geçmişti galiba ben bi soru sormuştum ama bu cbr ortalığı karıştırdı gene
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
mantık olarak bu üçlü ayrılmaz. zira yanyana durmaları imkansızdır zaten hep ustuste dururlar. ee soruda aynı hizada olarak belirtlmedigi için 86400 defa ustuste olurlar. mı?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
abi walla ben masumum çıkardım bir makara herkez dolandı sen hariçNicemaN adlı üyeden alıntı
sar ben deli sen akıllı hadi çıkar kuyudan taşı
merak etmeyin bende soru çok beyler yeterki cevaplayın
olcay abi hayret bu başlığı kitlemedin abi bence üşenme yap en iyisi
trenox abi nası yaptın merak ettim doğrusu
Acımadıki, acımadıki
Beni bulunla uğraştırdınız ya helal olsun, aşşağıdaki resimleri çekerken saatin akrep yelkovan ve saniyesine elle müdahele etmedim. Saatin ayar düğmesini kullandım, yani saatin mekanizmasına müdahele etmedim. Çalışma mantığına ters değil, bu yüzden elle yaptın kabul olmaz filan demeyin
Bunu 24 saat içinde 22 defa yapabilirsiniz, ben üşendim daha fazlasına
KAPAK OLSUN
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
olcay abi kabul olmaz çünki saniye çalışmıyor abiiiiiii
Acımadıki, acımadıki
Dayanamıycam cevaplıycam
Akrep yelkovanın 1/12'si hızda gider. 6'şar derecelik (360/60') intervallerde (saniye kolunun bir saniyede katettiği mesafe) aynı anda bulunmaları halinde üstüste olduklarını saymalıyız.
Bu hesapla saniye ibresiyle yelkovan dakikada mutlaka bir kez üstüste gelirler. Akreple yelkovan da her saat üstüste gelirler. 00.00-23.59 arasında 23 kez üstüste olurlar.
saat nası çalışıyor biliyomusun sen zeki çocukkkkKhutuck adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
21 de olablir
benim analog saatle işim olma dijital benimkiler
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)