Merhaba iyi akşamlar. Şu an kullandıgım bi dizüstü bilgisayarım var ve 2 aydan berı sol ust kısmına yanı sogutma fanı olan yere el degmıyor neredeyse. sıcaklıgı ıse bı program sayesınde ogrendım ve 90-97 derece arasında degısıyor bazen 88e ınıyor sureklı kullanımda. sureklıden kastım 3-4saat. Garanti kapsamında degıl su an. gecen ay bi sinirlendim giriştim pc'ye severım ugrasmayı pcyle fakat masaüstüyle ugrastıgım ıcın laptop'ta hıcbı bılgım yok. oyle olunca alt kapagı actım ettım fanı bır turlu karsıma alamadım. en son bugun bı forumda gordum sanırım reklam olmaz, http://forum.donanimhaber.com/m_5688..._1/key_/tm.htm güzel anlatıyor fakat tam en guzel yerının fotograflarının lınkı kırık. zaten anlamıyorum nasıl acıcam edıcem, kırık lınklı fotolarda onemlı bısey olabılır dıye beklıyorum su an. o foruma yorum da attım zaten belkı kısa zamanda halledılır fotograflar. sızden ıstedıgım varsa anlayanınız bu laptop'tan ve kullanan ıcını acan biri varsa HP'nin g6 serisini, nasıl ust kapagı acacagımı nasıl fana ulasacagımı soylemenız. bu arada acma kapama dugmesı tek basmada almıyor. pcyı hafıf tokatlarken aynı anda tusa aralıklı basınca acılıyor. bu sorunun da fanın acma kapama dugmesının kablosunu erıttıgını dusunerek meydana geldıgını dusunuyorum. beklıyorum yorumlarınızı en acilinden yoksa gümlicek bilgisayarım he bi de biz internetten aldık bu laptop'tan ve 2 tane aldık. biri bana biri dükkana. dükkandaki mükemmel calısıyo. ne ses ne sıcaklık. kafam atıcak bıgun degısıcem pcleri o zaman da abimden dayak yicem gelıcek yorumlar ıcın sımdıden cok tesekkur edıyorum