Arı mayalı olan gözlerimin dolmasına neden oldu.
Arı mayalı olan gözlerimin dolmasına neden oldu.
Yok artık löbraamm!!! Ne ettin ne de güzel ettin!!! Çocukluğuma geri döndüm..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
çok güzel bir kolleksiyon ve çok eğlenceli insan bir şeylerle uğraşmalı gerçekten çok hoş çok beğendim tebrik ederim
lakin bir kaç şey söylesem beni kırmazsın sanırım , tabiki rica ediyorum, o kadar çok silgiyi bir arada görünce
iki yüzlü ya..şakları, arkamdan kuyumu kazan dallamaları,bana faydasından çok zararı dokunan ama işi düştüğünde arayıp yılışan sülükleri, lafta adam gibi görünen ama icraattta anında geri vites yapan embesilleri, yüzüne gülerek dost sıfatına bürünüp seni kandıran şebekleri, o yapmış ben niye yapamıyorum diye düşünen ve sana mok atan mikropları,
iyi niyetimi su istimal edip beni düdükleyen çakalları, ve tüm bu saydığım özelliklerdeki insan sıfatına bürünmüş yavşakların içinden akrabam olanları HAYATIMDAN SİLMENİ İSTİYORUM
O kadar çok silgi yeterse bunları silmeye ! bu arada yemekleri ben ısmarlayacağım kal sağlıcakla.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Tesekkur ederim ReIZzZ (alinti ile cevap veremedim de.. )
---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
Zaten oyle goz onunde degiller.sakliyorum Allah muhafaza akraba yada komsu cocuklari var... tesekkur ederim bu arada.
---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:27 ----------
Bende taso oynar biriktirirdim birde futbolcu kartlari vardi dergisi vardi oraya yapistirirdik...
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:33 ----------
Ben tesekkur ederim
---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:37 ----------
Yok artik...
---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:48 ----------
Bu baayagi eski bir silgi...erkek arkadasimin babasina aitti, daktilo silgisidir kendileri.
---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
Hahahaha tuh yakalandik...
...
afrikadaki mektup arkadasımdan gelen. zürafa seklınde benekli silgi ve kursun kalem olması lazım bır yerlerde bulursam gonderebılırım sıze buralarda bı yerlerde olmalı
valla simdi anneme telefon edip sordum.. nerde o notluk kalemtras kalem silgi seti diye.. sor bana söyliyeyim sana dedi :D gece vardiyasındayım sımdı uyumalıyım ama aksam ıse gıtmeden once bır bakınırım
Yok aksine her istedigim silgiyi aldilar da oyle oldu bu birikim
---------- Post added at 12:32 ---------- Previous post was at 12:26 ----------
Super olur cok tesekkur ederim bulsanda bulamasan da yardimin icin
---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
Ari maya bitanedir cocukluklur, okul sirasidir,tenefus zilidir...
...
Çok güzel koleksiyon, benimde pul koleksiyonum var
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Begenmene sevindim, tesekkur ederim
---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:49 ----------
Ben kagit bile silmiyorum silgilerim bitcek diye))bosver takma sen . Sana bi sahincinin kaporta yazisinda bi demec veriyorum " hayat bos,durma cos..." saka bir yana tesekkur ederim yorumun icin
...
İlgisini çeken arkadaslarda kartvizit koleysiyonuna başlayabilir gerçekten cok eglenceli.Gittiğin herhangi bir dükkan önünden geçtiğin dükkandan alıosun kartviziti, arkasına günün tarihi yanında kim var o gün neler yaptınız vs. aydan yıllar gecıo bi bakıosun ...... hatıralar ... 5 yıldır biriktiriyorum ve okadar hoş oluyoki
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
500 öğrencinin temel eğitimini karşılayacak kadar silgi mevcut Tebrikler
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Biraz oyle galiba ))
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
Eagle7 sana alinti ile yazamadim....
Evt biraz pazar yeri gibi olmus hehe
Fistiklarim baya populer oldu
---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
Tesekkurler
...
arı maya'lı silgi göremedim.
büyük eksiklik!
----------------------------------------
tamam tamam gördüm.
on numara kolleksiyon.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
aslında sabah moralim çok bozuktu ,konuyuda görünce çok şirin ve güzel geldi bana, az biraz tebessüm ettim , çıktım dışarı avare avare gezdim sahil boyunda biraz temiz hava aldım geldim , şimdi azcık geçti sıkıntım , bazen birikiyor insanda taşma seviyesine geliyor , bir gün yüz yüze gelirsek tartışılacak mevzuular
ama fikir bayağı hoşuma gitti
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
yok bişey yiğidim , zabah zabah sistem error verdi kusura galma
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)