başlığı açıp açmamakta çok tereddüt ettim
ama dayanamadım arkadaş
nedir lan bu
bu mudur ulan ülkenin hali
ne oluyor lan orda
görevi öğrenciyi korumak olan güvenlik
utanmadan birde öğrencilerden şikayetçi olmuşlar
başlığı açıp açmamakta çok tereddüt ettim
ama dayanamadım arkadaş
nedir lan bu
bu mudur ulan ülkenin hali
ne oluyor lan orda
görevi öğrenciyi korumak olan güvenlik
utanmadan birde öğrencilerden şikayetçi olmuşlar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde 4 yıl boyunca çok sık gördüğüm hiçbir zaman hak vermediğim görüntüler bunlar.sen kim oluyorsun da karşında silahsız, sadece kendi hakkını savunmaya,derdini anlatmaya çalışan öğrenciye copla vuruyosun.bir avuç öğrenciyi şiddet olmadan etkisiz hale getiremiyorsan zaten yapma bu işi. . Suç o özel güvenliklerde değil; suç özel güvenliği kolluk kuvveti gibi kullanmak isteyenlerde.ayrıca bunlar sadece ekrana yansıyanlar.
Akşam akşam gerildim yine..
son nokta.....ne denırkı?
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ben özel güvenlikçiyim ve teröristim. Bumu başlık? Başlığa bak, hizaya gel.
Ayrıca olayı kınıyorum. Varsa bi suçlu, adalet versin cezasını. Artık canım ülkemde ne kadar adalet varsa.
mesleğim gereği bir kaç olaya da ben şahit oldum bazı kişilere güç verirsen ne oldum budalası olurlar bunların kide o misal malesef acilen bunlara katı kısıtlamalar getirmek şart askerle polisle uğraşacaklarına bu tarz kişilere dur demek lazım birde bankalarda silahlı olanlar var ki onlar onlara hiç bulaşmamayım
adalet diye bir şey varmı ülkemizde ? gerçek adaletin nasıl olduğunu ve nasıl uygulandığına en güzel örnek Hz. Ömer ve İlk İstanbul kadısı, kadıköy semtinin o ismi almasının sebebi Hızırbey'dir. bu iki büyüğümüzü araştırın adalet nasıl bir şeymiş öğrenin.Hızırbey zamanında Fatih Sultan Mehmet'i bile yargılamış haksız bularak ceza vermiştir. şu andaki adalet burjuva adaletinden başka birşey değildir.
üniversite rektörü hasan gönen 5 dakika önce 5n1k programındaydı adamı duysaydınız bu gerizekalı nasıl prof olmuş derdiniz
görüntünün tamamını izlediniz değilmi
rektör öğrenciler kendilerini güvenlikçilerin ayağına attı dedi
ulen utanmasa jopla vurmadılar bu çocuklar jopa kafa attılar diyecekti
O ögrencinin neyini copluyorsun sorarlar adama?
Özel güvenlik yerine köpek koysan aynı işi yapar, hatta daya iyi yapar...
Ama burdakilerin köpeklerden daha aşırı özellikleri var, sahiplerini koruma konusunda daha saldırganlar, sahiplerine daha düşkünler
Yarabbim sen neler yaratıyorsun...
Bende bir özel güvenlik görevlisiyim ama bu görüntüleri görünce gerçekten mesleğimden soğuyorum. Savunmaya dahi geçmeyen insanlara zor kullanma ne kanunda yer bulur nede vicdanda umarım en ağır cezayı alır bu personellerde en azından özel güvenlik teşkilatını da bu şekilde türk milleti gözü önünde değersiz kılmaz.
"ÖZEL" Güvenlik (!)
Bir üniversitede özel güvenlik neden vardır? Görevleri nelerdir önce onu anlamak gerekiyor.
Bu örnekte sanırım rektörün özel korumaları görevindeler.
Bir ülkede üniversiteler dahi çökmüşse, o ülke zaten artık bitmiştir.
Gözünü seveyim Ukraynanın. Oradan mezun olduğum için de milyonlarca kez şükrediyorum.
Bizde kantine piknik sepeti getir koy. Kimse ağzını açıp laf edemez.
Çünkü üniversitenin kantinden bir kar amacı zaten yoktur.
Üniversite eğitim yeridir, kârhane değil.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İleri Demokrasi(?)
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
devlet özel güvenliği çıkardığı yasalarla polise eşdeğer yaptı polis-zapıta-özel güvenlik gibi g.... kalkan çok malesef devlet arka çıktığı sürece bu engellenemez
bu tip kurumları denetleyen birim kurulmadıkça işimiz zor
Üniversiteler özerk olmalı ve iktidarların hegemonyasından kurtulmalıdır. Tabii ki islamofaşist bir iktidarla bunun mümkün olamayacağı fazlasıyla aşikar.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Maalesef bu üniversitede okuyorum. 5n 1k yı da izledim biraz önce bakalım ne cevap verecek diye ama aynen beklediğim şeyi söyledi rektör öğrencileri sallamıyorum fikirleri böyle devam edersede sallamıyacağım. Böyle bi yönetim olabilir mi? Rektör öğrencileri dövün talimatını bizzat veren kişi. Mesleği yargılamıyorum illaki namusuyla şerefiyle yapan bu meslekte ekmek yiyenler var ama videolarda da çok net bir şekilde görülmekteki üniversitemdeki özel güvenlikler şerefsiz haysiyetsiz öğrencilere bilenmiş yaratıklar.
BU ÜLKEDE HAKKINI ARAMAK NE ZAMANDAN BERİ SUÇ OLDU ? Kendi aralarında topladığı parayla kendi hazırladığı sandeviçleri makarnaları ücretsiz dağıtmak suç mu şiddet mi kanunsuz mu?
Siyaset yapmak istemiyorum ama öğrencinin başında bulunan adamı öğrenciler değilde Cumhurbaşkanı atarsa olan ve olacak olan bu. Öğrencisini dinlemeyen bi rektör.
Merak etmeyin sayin basbakanimiz buna kesinlikle müsamaha göstermez.
Yetimlerin ve öksüzlerin yilmz savunucusu,
teröristlerin bas düsmani,
Esad'a esed diyen tek adam
one minüt kahramini sayin basbakanimiz,
bunlardan super hesap soracak ve rektör hakkinda da gerekeni yapacaktir.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hani "bizim orada göte göt denir" diye bir hikaye varya. Şimdi bunlara ne denir?
Bu zihniyet pkkdan daha tehlikelidir, terör lafı az bile buna. Kasalara el koyuyorlar, gasp var, tekmelerle, coplarla saldırıyorlar, insanlık dışı muamele var, kelepçeleyip biryerlere götürüyorlar, adam kaçırma var. Hemde kameraların gözü önünde. Üniversiteymiş, öyle üniversitenin orta yerine sıçayım.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Sistem basit ve güzel işliyor.
Bir kapitalistin bile kabul edemeyeceği şey oluyor ve artı değer üretmesi gereken genç nüfus, sömür beni ömür beni diye kıvranıp para kazanmak için iş arıyor ki kazandığı parayı şakkadanak harcamak istiyor. Kapitalizmin bayıldığı şeydir.
Sistem bu gençliğe üretim yaptıramadığı gelecek sunamadığı, iş bulamadığı için ahan da eğitim diye günümüzün kahvehanesi olan üniversitelerde oyalıyor.
Oyalanmayan uyanıkları da kışkırtıcı tehlike olarak görüp polise-güvenlikçiye kırdırıyor.
Bu kadar basit.
Veee aslında + değer ürettirmediği ama cebine para koyduğu bu kesim sayesinde sırça köşklerinde güvenle yaşıyor.
Allah kimseyi bozuk sistemin savunucusu bekçisi konumuna düşürmesin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Zaytung her zamanki gibi cosmus.
Okunmazsa link
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ulen böyle açıklama mı olur
arkadaş üniversite rektörü mü terörist başı mı
herif yazmış ben de sanki hitlerin kavgam kitabını okuyorum gibi geldi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)