Emniyet Müdürlüğü Randevu Sistemi
Reklamlar
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
bu gün bu konuyu fox tv haber spikeri fatih portakala söyledim bugün gündemine aldı aynı şekilde yarın sabah da bu sorunu gündeme getirecek inşallah en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkacak bizler yeterınce mağdur olduk başkası olmasın.
Bende şuan yayının tekrarını izliyorum bakalım neler demiş çok merak ettim.
Reklamlar
-
Bu gün evraklarımı emniyet müdürlüğüne teslim ettim 20.03.2013 tarihinde teslim edeceklermiş hadi bakalım artık çıksa da uzun bir zaman resmi daire önünden geçmesem ya
-
En sonunda başardırm bu günden itibaren artık A2 Motosiklet ehliyetine sahibim ne mutlu bana
-
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
En sonunda başardırm bu günden itibaren artık A2 Motosiklet ehliyetine sahibim ne mutlu bana
Hayırlı uğurlu olsun.
-
-
Arkadaslar cok sagolun tesekkurler vallaha resmi dairede is yaptirabilene helal olsun heleki buyuk sehirlerde felaket yani ;)
-
Randevuya gerek yok banada randevu alman gerek dediler ama ben almadan gittim hiçte beklemedim
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
-
Bu dedigin istanbulda adamin yoksa biraz zor sen nereden cikardin
-
BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR!
saat 9 dan beri aynı mesajı alıyorum. İstanbul Kartal ne zaman açılıyor bilen var mı?
hem e-randevu sistemi yapıyorsun. Sayfa yoğunluktan kilitlenip duruyor. Randevu alma aşamasında da bu hataları alıyorum. kursun bulunduğu ilçeden değil de başka ilçeden alsak oluyor mu?
-
yeknet adlı üyeden alıntı
BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR!
saat 9 dan beri aynı mesajı alıyorum. İstanbul Kartal ne zaman açılıyor bilen var mı?
hem e-randevu sistemi yapıyorsun. Sayfa yoğunluktan kilitlenip duruyor. Randevu alma aşamasında da bu hataları alıyorum. kursun bulunduğu ilçeden değil de başka ilçeden alsak oluyor mu?
olmuyor malesef kursun bağlı olduğu yerden alman lazım
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
ben iki haftadır randevu alamıyorum. evraklar küflenecek artık.... her sabah bilgisayar başında randevu alacağım diye şekilden şekle giriyorum. Bende bu işten bir şey anlamadım gitti.
-
RODWIN250R adlı üyeden alıntı
ben iki haftadır randevu alamıyorum. evraklar küflenecek artık.... her sabah bilgisayar başında randevu alacağım diye şekilden şekle giriyorum. Bende bu işten bir şey anlamadım gitti.
gece dene gece açılıyor işlem için
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)