arkadaşlar 1000 TL yi geçmesin birde düşmeye dayanıklı olsun yeter...ayrıca 1000 TL'nin altına birkaç ayda iner dediğiniz modelleride takipe alabilirim...acalem yok...şimdiden teşekkür ederim...
arkadaşlar 1000 TL yi geçmesin birde düşmeye dayanıklı olsun yeter...ayrıca 1000 TL'nin altına birkaç ayda iner dediğiniz modelleride takipe alabilirim...acalem yok...şimdiden teşekkür ederim...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Düşmeye dayanıklı telefonlar pek kalmadı.
Benim önerim Samsung Galaxy S3 mini.
Ben Htc one x kullanıyorum hem dayanıklı hemde hızlı bir telefon s3 ayarında onu öneririm sana internete temiz ikinci eli yada yurt dışından getirilenlerden alabilirsin
o zaman galaxi s2 ben şu an kullanıyorum. hadi hayırlı olsun
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
kardeşim iyi birşey istiyorsan eğer samsung galaxy s2 al
yok o çok büyük diyorsan samsung galaxy s3 mini al
s3 mini s2 nin yanına bile yaklaşamaz hız ve kullanım olarak
fiyat olarak sana pahalı gelebilir bir bak istersen sana buradan spot yollayabilirim
piyasadan ucuzdur s3 miniler 1000 tl civarı dır spotu 700 tl filan
bu arada samsung galaxy s2 alacaksan çok dikkatli ol çakması çok
9100g modeli var mesela hiç birşey yükleyemiyorsun telefona internette 700 le 800 arası satılıyor
elinde 800 tl lik sadece aramaya yarayan bir takoz geçmiş oluyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
S3 kot pantolonun cebinde duduk gibi kaliyor kumas turu pantalon aldim
Onun cebine sigiyor
Bu zamanda aoinacak telefon ya s3 ya iphone 5 olmali bence
dayanıklı dersen motorola razr var 800 tl civarında dayanıklı ve su geçirmez olduğunu söylüyorlar bir bak istersen.
Samsung galaxy s2 muhteşem bulabilirsen sağlam al
lg p920 optimus 3d guzel ama ekranı 4.3 buyuk bıraz
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Sony Xperia Arc S tavsiye ederim kac defa dustu elimden hic 1 yeri catlamadi cizilmedi ayrica fiyati da cok uygun ve uygulamalari sorunsuz calistiriyor
htc virefire s,şuanki mevcut telefonlardan s3 vs. işlemci ram olarak düşük bi telefon ama normal bir kullancıya fazlasıyla yeter...
2 senedir kullanıyorum neden öneriyorum çünkü kasa çok sağlam kılıf kullanmıyorum mesela kaç defa yere düştüğünü saymadım bile sadece ufak çizikler başka hiçbirşey yok özelliklerini kullanmadığınız telefona 1000 tl vermek anlamsız...
ben ne yapıyorum çok işim olursa bi yerden wifi bağlanıp nete giriyorum artı bikaç android uygulması not larım vs.birde sürekli mp3 dinliyorum buna rağman şarjım 2 gün gidiyor...
bi artısı telefon ufak herkesin elinde kocaman ipad gibi telefonlar hoşuma gitmiyorbu kafadan iseniz öneririm
not; htc'nin bikaç ufak tel modeli var araştırısınız ama ben bunun kasasından çok memnunum sağlam dayanıklı...öbür modelleri düşünürseniz telefonu elinize almadan incelemeden almayın saygılar...
xperia u kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum. 4. sony telefonum ve ultra pişmanım .satıp kask falan alıyım diyorum
Birde sizin için cep telefonu ne anlam ifade ediyor? Önemli olan o.
Mesela benim için; en az iki gün şarj, kaliteli bir kamera, gps gibi özellikler önemli.
Bu kriterleri de yazarsanız daha isabetli tavsiyeler gelir.
Abi valla sony Xperia go yu tek gecerim su an o telefondan yazıyorum kesinlikle su gecirrmiyor. Vede falcatayla dahi cizilmior 750 tl sıfırı o paranında hakkını veritor android 5mp flashlıı kamera var ben her sabah muslukta yıkıyorum süper bişi 2yıl garanti var
düşmeye dayanıklı mı ? dokunmatıklerın hangısı dusmeye dayanıklı su an. yapıldıgı maddeden bıraz yırtar o kadar. yoksa asfaltta cebınden dussun bakıyım noluyo samsung'un modellerıne bak hepsiburada.com'dan falan. teknik özelliklerini ve tipini begenırsen al gıtsın daha fazla kurcalamana gerek yok. 2 sene sonra bu hosuma gıttı bunu alıcam dersın zaten veya demezsın demesen de gerek yok cok ıncelemene bence. honda ve kuba'nın arasındakı saglamlık farkı gıbı degıl bu telefonlardakı fark.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)