1 aydır telefon alacam
200-300 lira civarına telefon gibi telefon bulamadım
incelemediğim telefon kalmadı
200 liraya takoz satılıyor
bikaç marka piyasayı domine etmiş
çin mallarının kayıt problemi var, el altından satılıyor canım telefonlar
bu imei davasını çıkartanın...
ebayda 100-150 dolara canavar gibi telefonlar var
bir telefona 500 lira verilir mi diye düşünmeden edemiyorum
gigabyte(anakart üreticisi) gsmart gs202 var 500 tlye
onu alın bari
bana da 200-300 tl arası andıroyid dokanmatik bişey bulursanız ben de alırım
yoksa telsizle haberleşecem gayri
lg l5 alın geriye cebinizde paranız da kalsın. teknosada 499 lira. bence çok çok iyi bir cihaz. benden sonra 2 arkadaşım daha aldı bu arada
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Sony Xperia P aldım, 1 ay oldu, memnunum...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
su aralar bende telefon alicam arastirma yapiyorum motorola razr xt910 gordum dikkatimi cekti 850 civari vatanda bence listeye eklenmeli
motosiklet seçmek daha kolaymış
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Sony Xperia go al bence..Hem motordan falan düşerse bişey olmaz çok dayanıklı tel su vs geçirmiyor. )
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_gt-s5220uwatur-s5220-star-3-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=60853
200 den az falza sadece bugun için
general mobile dst q4 aldım 210 tl ye
andıroyid ve tokandırmalı değil ama çift hatlı ve wifi var
eğer tabletim olmasaydı gigabyte gsmart gs202 yi de düşünebilirdim
gerçi 500 tl olmasa yine de alırdım ama bir telefon için çok para
arkadasım not2 satıyo 2. el ama temiz telefon 800 tl siyah guzel bise düşünürsen özel mesaj at konusalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
bende q4 kullanıyorum 1.5 yıl oldu normalde 6 ay da 1 telefon bozarım bu ama hala bozulmadı garantiside iyi bugun veriyorum bozulunca aksama alıyorum . fakat kasası 75 tl gibi bişe . 350 ye almıstım ben 0 olarak
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
sony'ye mi dönüyoruz arkadaşlar?
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
sağlam telefon istiyosan ericsson GH 688 ve ya GH 388 en sağlamları.
ben 5. katta sert kuru toprağın üstüne düşürdüm indim bataryasını taktım çalıştı
hemde bataryası en az 4 gün gider
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Nokia C3-00 kullanıyorum. Q klavyeli. dokunmadık yok. Wifi - Bluetooth - msn - facebook vs mevcut. 2ci eli 150 lira. aksiyon aramayın
Nokia N8 al, cebe sığar. Fotoğraf makinasına da ihtiyacın olmaz. 12 mp foto çeken tek telefondur. 1.5 senedir kullanmaktayım. Fiyatıda şuan çok uygun.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
ben de konu acmak yerıne burdan sorayım max limit 700
sonye baktım da dıs gorunusu cezbetmedı
Ben 1Hafta öncesine kadar Samsung 5510 Galaxy Y Pro aldım, ismi biraz uzun ama :D Telefonda Dokunmatik ekran,Qwarty klavyemi diyorlar ona işte klavyesi var birde ortadaki tuşu da dokunmatik kaydırmalı felan işte androitli wifi bilmemnesi daha sayamadığım bir çok özelliği var daha çok keşfedemedim. Ben sıfır aldım 400 Tl gibi bir fiyatı var.2.el piyasasıda yüksek 330 360 tl arası. Sıfır alıp rahat etmeyi tercih ettim. Tavsiye ederim
[B]Otomobil sürücüleri herzaman aklı bir karış havada gezerler, O yüzden biz çok dikkatli olucaz. Kaskımızı takmayı unutmayalım. /B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)