Ramazan havan kime olum senin ??
Bende S3 mini var.. almadan arastırdım s2 ve s3 mini arasında s2 de ısınma sorunu var..illaki ilerde zararı olur bunun..
S3 mini diyorum ben S3 gereksiz pahalı ve cok büyük 950 ye aldım ben..
S3 mini 4.0 s3 4.3 bu küsürat o kadar fayda ediyormu ..Pc gibi dediysen ?? Hiç saga sola oynatmadan..Yazmak demek..Bunun için.. 9.7 Tablet bile zor oluyor büyütüp kaydırmak gerekiyor yeme bizi..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Saga sola kaydirma yok sayfayi otomatik sigdir diye bi sey var Izzet
Ayarlara gir
Gelismis yazan yere gir sayfayi otomatik sigdir var oralarda
Kutucugunu isaretle
Eyw sagol deneyem bari Eee işin hilesi o.. ayarlamadan görmen lazm..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
öncelikle herkese teşekkür ediyorum...ilk elemelerim sonucunda s3 mini ve 8160 ace2 modelleri ilk iki sırada ,htc'de göz kırpıyor,sony nedense beni çekmiyor bir türlü...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Bu s3 lerde şarz olayı ne kadar gidiyor?...
Yada şöyle sorayım...
En uzun şarzı giden alet hangisi
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
S3 de istedigin kadar kurcala oyun oyna 1.5 gün rahat..ama fazla birsey beklememek lazım..Sonucta her yerde sarj aleti var..
demişsin müdür sony xperia go nun ekranı kolay kolay çatlamaz çizilmez testleri var internette izle su da geçirmez ama sonuçta para senin paran saygı duyarım s3 üçünün ekranı çatlayan çok arkadaşım var garantiyede girmiyo sen bilirsin bu link sana yardımcı olur s3 miniede flash bile yok :( http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/kars...axy-S-III-mini
20.09.2013 az kaldı
S3 sarzi 3 gun gidiyor ama hic kurcalamak kaydi ile
Kullanima bagli normal bir kullanici ile 2 gun gider sarzi
Ben surekli cepten nete girdigim icin 1 gun gidiyor sarzi
Ne kadar cok kurcalarsAn okadar sarzi az gider yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------
Sony de yere dusur ekrani catlat oda garanti kapsami disina cikar
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:02 ----------
Hemide kılıfı var bunun kendine ozel geçen gun yere düşürdüm o biçim taklalar attı tam ekran gitmiştir kesin diye beklerken telefon sapasaglamdı en ufak çizik dahi yok
Eminim kılıf sayesinde oldu kılıf ilk darbeyi emdi diyebilirim hem hangı telefonu alırsan al mutlak kılıfı ile taşı ne olur ne olmaz
Ben de yarın sabah s3 mini alıcam. Aşırı pahalı değil, boyutları büyük değil aynı zaman da kullanışlı buldum
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
s3 kullanıcısıyım... seni aydınlatacak bir kaç şey söyleyeyim..
s3 ün şarjı nı çok kurcalamama rağmen 1,5 günden önce bitmedi...
çok kullanışlı net yönünden... pc başına oturup maillerime bakma geriği duymuyorum bile denilir...
..
makine çok hızlı ve algılayıcı..
ama ekran en ufak bir düşmede gidiyor..
orjinal ekranı 600 lirayı buluyor....
bu telefonun alınmamasındaki tek etken en ufak bir darbede ekranının kırılıp 600 liraya yakın bir paranın cebinden çıkması..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Evet s3 minide flash yok adobe artik 4.0.0 ustunu desteklemiyor.suanda s3 minide 4.1.1 var..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)