Param bol olsa nereye harcayacağımı düşünsem kara kara, bi şahin alıp, görseli sadece jant ile bitirir, motorunu değiştirir ve ağzına kadar doldururdum :D
Param bol olsa nereye harcayacağımı düşünsem kara kara, bi şahin alıp, görseli sadece jant ile bitirir, motorunu değiştirir ve ağzına kadar doldururdum :D
Şahinler bi yere kadar yin bastıbacak takılıyo da şahinden level atlayanlar e36 kasa bmw 3 lere geçiyo onlar daha tehlikeli içlerindeki canavarı harekete geçirmek için bütün şartlar olgunlaşıyor. Hep derler ya Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye Allah iyi arabalarla karşılaştırsın.
Bu arada 2 gün önce bi arabanın arkasında MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN çıkartması gördüm. Baktım bide adama baktım karşılıklı ağladık
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
ben doğan şahin birde bayan gördümmü şerit değiştiriyorum.. peşlerinden yada önlerinden gitmiyorum... gerekirse sağa çekip uzaklaşmasını bekliyorum...
4 çelik jant , bir rüzgarlık 4 yönlü lastik ve bir teyp varsa arabada araba değil o s2000
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Gariban adamın egolarını tatmin etmenin ucuz yoludur ŞAHİN
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
antepde de gece yarışları yapıyorlar drift desen zaten komedi ama şahin diye geçmeyin 0-400 çoğu arabanın hakkını veriyorlar. Ben benim 2007 model fiestamla kaldırdım ışıktan ışığa ne olduğu anlamadım arka tamponu yoktu niye yok diye sordum rüzgarı almasın diye arka tamponu söküp kapı aralarını bantla kapatıyorlarmış 0-400 bide 5 km yarışları yapıyorlar duyduğuma göre 230 235 kadar çıkıyorlarmış 5 km de. Genelde tamirci tayfası hepsi
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Hepsinin kafa boyle
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=NobOIWjxVOs
TofAŞK'ı bilir misiniz ? bunlar tofaşcı işte. benden de bi video gelsin bari
Vu tu tu tu nasıl ama. yalnız fena yapmıs adam arabasını he
Think Nothing! Just Twist The Wrist
çünkü kanı kaynayan ama parası az olanlara hitap eden arabalarda o yüzden
bu kanı kaynayan gençlerinde ellerindeki tek şey bu olduğu içinde böyle sapıtmaları normal
bu şahinciler doğancılar birde doblo ve ya benzeri arabalarla gündüzleri sis farı açık olanlardan uzak durmak lazım
Aynı şekil bende trafikte kurye (cbf150 , ybr 125 , tvs apache türevleri) aynı şekilde uzak durmaya çalışıyorum. Tabi başarılı olamıyorum sıkışık trafikte belki 10 kere sürtmüşlerdir benim araca. Ama şahinden şikayetçi değilim bugüne kadar kuryelerden daha tehlikeli değillerdi.
birde şöyle bir durum var
http://www.youtube.com/watch?v=Ijl0_28eujQ
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
hee hee hee bende girdiği modlara takıldım sanırsın boeıng A 380 kullanıyor
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
en yüksek hızımı,arkamda bir şahin olduğunu farkettiğimde yapmıştım
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Kışın rahattık, çoğu lpg li olduğu için kışın pek gezemiyorlar. Yazın işin yoksa kamyon sesiyle beraber öküz kornası ve de müzik niyetine ne koyarlarsa artık, dinle...
eski evmizde bunu yapardım kontrolsüz kavşak vardı hep yanlamaya gelirlerdi cumartesi gecesi ve pazar bende hatsan mod 125 sniperla ateş ederdim sonra doğru baya vurmaya başlamıştım mallar ses çıkmadığından anlamıyorlardıda ama dikkat edin lpg tankına yada benzin deposuna gelmesin adam yerine koyup sizi içeri atarlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)