Hiç kimseden korkmadım şahincileden korktuğum kadar :)
Reklamlar
-
Ülkemizde binlerce şahin kullanıcısı var ve %85 şuursuz araç sürüyor aynaları frenleri yokmuş gibi.Ben araba sürerken tedirgin oluyorum yanlarından geçerken her an vuracaklarmış gibime geliyor.Yakın zamanda motor alacam o zaman psikolojim tamamen çökecek.Sakın yanlış anlamayın kimseyi küçümsediğimden falan değil ama Aynı klasmanda bir çok araba var lada samara,reno brodway ama onlar öyle değilde neden bu şahinciler böyle.
bu parça sevipte kavuşamayanlara gelsin
Reklamlar
-
Saçmalı tüfek alıp, indereceksin topunu.. :D
Önce emniyet, sonra hareket...
-
SonpoL adlı üyeden alıntı
Ahaha Bu çok fena
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
Bunu yazmıstım bi yere..baska bir dillee..
Hic sevmiyorum sunları video sitelerinde bir sürü resimleri + sarkıları + sosyal sitelerde sayfaları var..
Hastalıkmıs öyle diyorlar..Genelde Cingeneler biniyor..Az önce gördüm 5 dana kaputun üstünde..Camlar filimli ne rüzgarlık..igrenc duruyor..
Tamam güzel duruyor bazılarında ama abartıya kacmamak lazım adamlar S2000 e Kafa tutup..Corvette ile yarısıyorlar..
Bide böyleleri var..
SonpoL İle aynı video var diye sildim..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Abowwwwwww :D
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Bunu yazmıstım bi yere..baska bir dillee..
Hic sevmiyorum sunları video sitelerinde bir sürü resimleri + sarkıları + sosyal sitelerde sayfaları var..
Hastalıkmıs öyle diyorlar..Genelde Cingeneler biniyor..Az önce gördüm 5 dana kaputun üstünde..Camlar filimli ne rüzgarlık..igrenc duruyor..
Tamam güzel duruyor bazılarında ama abartıya kacmamak lazım adamlar S2000 e Kafa tutup..Corvette ile yarısıyorlar..
Bide böyleleri var..
http://www.youtube.com/watch?v=_5uLUENO7zc
http://www.youtube.com/watch?v=_5uLUENO7zc
sen yazana kadar adam videoyu yapıştırdı geç kaldın
-
Arac 4 .viteste uzuyor abooo..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
corvette nin suçu senin ne işin var orda kıskanan çarpar böle işte adamın tamponu kaportası bakkalda 5tl ye satılıyor bulsun şimdi corvette parça :D yani ölürmüsün öldürürmüsün benim şahinim olcak corvetteye çarpıcam :D içime kapanırım arabadan inemem :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
corvette nin suçu senin ne işin var orda kıskanan çarpar böle işte adamın tamponu kaportası bakkalda 5tl ye satılıyor bulsun şimdi corvette parça :D yani ölürmüsün öldürürmüsün benim şahinim olcak corvetteye çarpıcam :D içime kapanırım arabadan inemem :D
tofaşçı arabadan inmiş ama bu videoda yok devamını brazzersa koymuşlar ahahaha
-
Emre tofascılar topa tutucak seni
Şu an 31 kullanıcı var. (6 üye ve 25 konuk)
TATLIHIZ Thracian kakare YÖRÜK APALA ÖMER FARUK İ
-
Kuş serisinden zaten nefret ediyordum Şahinlerin karıştıkları bir kaç kazayı gözlerimle gördükten sonra bu araçlardan iyicene tiksinti geldi.Zamanında bizim Tofaş mühendisleri uzun ar-ge çalışmalarının sonunda tenekeden de güçsüz kırılgan bir metal alaşımı yapmayı başarmışlar.Bu arada Corvette sahibi olsam arabamı şu teneke parçalarına 100 metreden fazla yaklaştırmazdım.Maksat geyik,muhabet lüftfen kimse yazdıklarımıza alınmasın.
-
herşeyin bir sonu olduğu gibi bu kuş serisinin de bir sonu var. eninde sonunda hepsi trafikten silinecek. kimi kaza yapacak kimi hurdaya ayrılacak kimi çalışmaz hale gelecek kimi bir yerde çürümeye bırakılacak... zaman herşeyin ilacı yani
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
Bi tane de benden olsun. Şahin'le aynı ayarda çok araba var ama şahincilik bir kültür olmuş artık. Memlekette doğru gitmeyen o kadar çok şey varken onları görmezden gelin boşverin.
-
Fakir ama gururlu çocuklar Paraları şahine yeter, ama hastasıyız diye yalan uydururlar. Biri gelse al sana ferrari veriyorum dese koşa koşa biner ferrariye, bıraksınlar onlar bu hastasıyız mastasıyız işlerini. Bu arada modifiye, şu şahin denilen araca bu kadarmı yakışmaz
-
Doğan modifiye kültürüyle ilgili şu kısa filmi unutmuşum buyrun;
-
Mersin İl Temsilcisi
ikisini aynı yere çıkarıp gazlayan salakta tüm hata...
5000 tl lik otoyla 100,000 tl lik otoyu kıyaslıyor.
elektrikli bisiklete hava atan hayabusa misali olmuş...
görmemiş p...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
işte bu yahu
Face'tede görmüştüm bunu
Makyaj'da bir yere kadar yaneee...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Bursa'da o kadar çoklar ki...
Hepsi yere basık,çelik jant,bağıran egzoz,hepsi tüplü ve öfkeli
-
o paraya arkadan itişli başka araba yok piyasada. arkadan itişli arabanın da ruhu başka arabada yok ondan.
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Adam bayır aşağı uzayana kadar benim 1 yaşında oğlum oldu.
eknot: şarkı seçiminden +1 veriyorum, ykdan bas gaza da olabilirmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)