Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kılıçbalığı nic im degiştiricektim ama....

REKLAM ALANI
    ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    ledo baba şu sitede aklıbaşında nadir dostlardan birisin...diğer tayfa bebe...şu nickini şöyle karizmatik vurucu bişey yapsan fenamı olur...isminle girsen nolur...taam yazılarınla mesajlarınla varsın ama ne bilim...ledo tuhaf bişey...etiket önemli...

bakın bana...hadi bakem bana poh atın...yaaa...atamıyonuz dimi...aslanlar gibi mete_han...işte karşınızda doğal ve gerçek bir nick..malzeme budur yani...osman olsam nickmide osman olurdu...gurur duyuyorum nickimle...ne bir artistik patinaj nede bir karizma beklentim var...olayım budur...
    mete cim, isimler ve lakaplar kimseyi yüceltmez, kişiler yaptıkları ile isimleri yüceltir. Eğer forumlarda rumuz yerine isim gerekseydi, o zaman hepimiz ismimizi yazardık. Doğrudan isim yazanlar da, kendilerince iyi yapmışlardır.

Sana lafım yok tabii de, biz bu forumda neler gördük, isim soyadla girmiş ama akşam sarhoş olup ıvır zıvır yaparak maskara olmuş.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    Abi bari sen doğru yaz benim ismi

Direk "KÜTÜK" diye yazınca eski sistemler kabul etmediği için bu ismi bulduydum, sonra değiştiremedim bir daha. İlk hali "kutuksson" idi, ericsson ile kütük'ün meleziydi.

@Kılıçbalığı
    Abi senin isim (nick, rumuz, herneyse) çok güzel. Boşver swordmuş fişmişş falan. Biz eni her halinle seviyoruz.
    bende sizleri seviyorum

ya metehan ne taş atıp kaçması ben burdayım herkesin düşüncesine saygı duyuyorum
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyidir böyle Yusuf abicim.Marka gibisin,imajın yeter.

Bide giremiyorum tartışmaya.Halis muhlis gavur yazılımı benimki.

Motosikleti
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
    İyidir böyle Yusuf abicim.Marka gibisin,imajın yeter.

Bide giremiyorum tartışmaya.Halis muhlis gavur yazılımı benimki.
    hadi hadi ağlama
    alemsin ya dostum ledo ya katılıyorumburdaki dostlarımızı rumuzlarıyla degil sergiledikleri davranışalrıyla seviyoruz.ve yazılanlar güzel olunca rumuzlarda onlarla beraber güzelleşiyor yüceliyor.ben bu konuyu açarken asla kimseyi zedelemek veya yermek için degildi ben sadece kendi düşüncemi dile getirip siz sevgili dostlarımla paylaşmak istedim hepsi bu
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Mete beni katma olm, benim nick im ingilizce değil. Ama ne yazık ki herkes tarafından bilinmeyen bir kelime.

Eyong bir kaplama çeşididir, gül kiraz dilbudak meşe kayın gibi

Kaplama ile ilgili esprileriniz ile başlığı kirletmeyin lütfen
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9

English

Walla ben de alınmadım...

BüyükBeyazKöpekbalığı desem iğrenç olurdu...

GreatWhiteShark uluslararası kullanılıyor... Ne Fransızca, ne Almanca...
    Herkes bu kelimeyi kullanıyooo.

GreatWhiteShark işte..... Su soğutmalı.... Ledo bilir...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
    Walla ben de alınmadım...

GreatWhiteShark işte..... Su soğutmalı.... Ledo bilir...
    Yok senin rumuz çok güzel de, artık "su soğutmalı" ile değiştirmenin zamanı geldi.

Özdeşleştin artık su soğutmayla...
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Benim de aklımdan geçti , böyle birşey yapmak ama ; rumuzunuz 40 internet sitesinde kullanılınca , uluslar arası bir statü kazanıyor!!
    Değiştirmek değil , ellemek bile istemem...
    Ama yaptığın doğru birşey..

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili KILIÇBALIĞI,nick iniz sizinle özdeşleşmişken iyi ki değiştirmediniz.Türkçemize gösterdiğiniz hassasiyetiniz ve sahip çıkmış olmanızla ayrıca gurur duydum..Fuar organizasyonunda bizi temsil eden sevgili modumuz Egeknn selamlarınızı iletti..teşekkürlerimi bir borç bilirim.sevgi ve saygılarımla..her zaman izmir de başımızın üzerinde yeriniz var.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    eyongcan o top sakallarına gösterdiğin ilgi alakayı birazda bu hususa göstersene kanka... ...düzgün ve saf türkçe...şimdi birileri gider benim eski mesajlarımda ingilizce şeyler arayabilir ama...paranoyağız netekim...adın kaplama tamam ama...kökeni Türkçe değil hayatım...

Kullanılan ağaç Afrika menşeili Eyong; Kalınlık 3 mm ......... 8 mm (-+) 0.3 mm; Ebat : 2200 x 1700 mm 2100 x 1700 mm 2050 x 1700 mm ...

ben ebatlara takıldım...mm falan...neyi çağrıştırıyorsa artık senin için bilemem...biliyon önemli olan boyu değil işlevi...

ledo baba haklısın...fekat olayın vitrin ve vizyon ambiansıda var...tarz ve zevk meselesi tabi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Mete kök mök karıştırmasana lan, o kadar incelersek adımızın bile Öz Türkçe olması zor

Şimdi adamın biri nick ine "otobüs" yazsa, "kökeni Türkçe değil, oturgaçlı götürgeç ile değiş" mi diyeceğiz?
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    Alıntı aakreeep adlı üyeden alıntı
    sevgili KILIÇBALIĞI,nick iniz sizinle özdeşleşmişken iyi ki değiştirmediniz.Türkçemize gösterdiğiniz hassasiyetiniz ve sahip çıkmış olmanızla ayrıca gurur duydum..Fuar organizasyonunda bizi temsil eden sevgili modumuz Egeknn selamlarınızı iletti..teşekkürlerimi bir borç bilirim.sevgi ve saygılarımla..her zaman izmir de başımızın üzerinde yeriniz var.
    Sevgili dostum aakreeep
    İnan yazdıklarını okurken çok duygulandım.Kılıçbalığı hep kalacak allah ümür verdiği sürece rahat ol.
    ve kenan kardeşimi tanımak kısmet oldu gönül isterdiki hepinizle tanışalım ama neyapalı saglık olsun.
    inanıyorum ki ordaki ve diger bir çok illerdeki değişik yerlerdeki dostlarım da sizler kadar güzel.inşallah bir gün oralara gelicem hemde burdaki dostlarımı toplayıp.Şunuda unutmayın adana ya yolunuz düşerse ben burdayım hem şahsım hem ÇMSK adına kapımız açık demiyorummm çünki biz kapı falan takmadık olur ya yanlışlık la kapanırda bir dostumuz gelirse bizi yanlış anlamasın diye
    kendinize çok iyi bakın izmirdeki tüm dostlara sevgi ve selamlar

Motosikleti
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı
    Mete kök mök karıştırmasana lan, o kadar incelersek adımızın bile Öz Türkçe olması zor

Şimdi adamın biri nick ine "otobüs" yazsa, "kökeni Türkçe değil, oturgaçlı götürgeç ile değiş" mi diyeceğiz?

Motosikleti
    pgo scooter + hyosung gv250
    ismin yada nic'in ne olduğu önemli değil önemli olan kim olduğundur seni tanıyanlar bana hak vericektir
    ***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
    Haa rumuzları türkçe olmayan arkadaşlarım sakın alınmasın amacım onlara taş atmak falan degil sadece birazcık vatanseverlik damarım kabardı kendinize çok ii bakın
    abi seni elimden kimse alamaz

ama düşünsene dişi hehe komik olur be
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı
    abi seni elimden kimse alamaz

ama düşünsene dişi hehe komik olur be
    Sen rahat ol ben senin yerine kendi bogazımı sıktım üç pare ama beni çok güldürdünnnn "dişi"

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    yok yok yapma bnm için değmez
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı
    yok yok yapma bnm için değmez
    aaaa olurmu sen sitenin çiçegisin
    al işte 3 pare daha bogazımı sıktım ortaya karışık

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    değerli kılıçbalığı,
    aslında sen çok önemli bir mesaj verdin ve bir çok arkadaşımızda bu mesajı aldı
    düşünce ve görüşlerine katılıyorum, arkadaşlarımızın dediği gibi insanlar isimleriyle değil icraatlarıyla anılır.
    ama.........

ayrıca egekn tarafından selamlarınızı aldık, saygı ve sevgilerimizi kabul et,
    izmir ede bekleriz gelirkende şalgam suyunu unutma .

Motosikleti
    selam dostum kuvva
    teşekkür ederim içtenliğin için sevgi ve samimiyetinizin sıcaklığını burdan hissedebiliyorum.siz tüm izmir tayfası olarak siden bir ricam var kenanla görüşmenizi istiyorum.bir konu açılmıştı mt ci bir dostumuzun yardıma ihtiyacı var diye o konuya herkesin hassaiyetini bekliyorum.çünki çok güzel gelişmeler var bu günlerde hepimizi sevindirecek ve motorculara kötü bakan insanları utandıracak .hadi hep birlik olalım kendinize çok ii bakın

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler