Kılıçbalığı nic im degiştiricektim ama....
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ledo baba şu sitede aklıbaşında nadir dostlardan birisin...diğer tayfa bebe...şu nickini şöyle karizmatik vurucu bişey yapsan fenamı olur...isminle girsen nolur...taam yazılarınla mesajlarınla varsın ama ne bilim...ledo tuhaf bişey...etiket önemli...
bakın bana...hadi bakem bana poh atın...yaaa...atamıyonuz dimi...aslanlar gibi mete_han...işte karşınızda doğal ve gerçek bir nick..malzeme budur yani...osman olsam nickmide osman olurdu...gurur duyuyorum nickimle...ne bir artistik patinaj nede bir karizma beklentim var...olayım budur...
mete cim, isimler ve lakaplar kimseyi yüceltmez, kişiler yaptıkları ile isimleri yüceltir. Eğer forumlarda rumuz yerine isim gerekseydi, o zaman hepimiz ismimizi yazardık. Doğrudan isim yazanlar da, kendilerince iyi yapmışlardır.
Sana lafım yok tabii de, biz bu forumda neler gördük, isim soyadla girmiş ama akşam sarhoş olup ıvır zıvır yaparak maskara olmuş.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Abi bari sen doğru yaz benim ismi
Direk "KÜTÜK" diye yazınca eski sistemler kabul etmediği için bu ismi bulduydum, sonra değiştiremedim bir daha. İlk hali "kutuksson" idi, ericsson ile kütük'ün meleziydi.
@Kılıçbalığı
Abi senin isim (nick, rumuz, herneyse) çok güzel. Boşver swordmuş fişmişş falan. Biz eni her halinle seviyoruz.
bende sizleri seviyorum
ya metehan ne taş atıp kaçması ben burdayım herkesin düşüncesine saygı duyuyorum
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
İyidir böyle Yusuf abicim.Marka gibisin,imajın yeter.
Bide giremiyorum tartışmaya.Halis muhlis gavur yazılımı benimki.
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
İyidir böyle Yusuf abicim.Marka gibisin,imajın yeter.
Bide giremiyorum tartışmaya.Halis muhlis gavur yazılımı benimki.
hadi hadi ağlama
alemsin ya dostum ledo ya katılıyorumburdaki dostlarımızı rumuzlarıyla degil sergiledikleri davranışalrıyla seviyoruz.ve yazılanlar güzel olunca rumuzlarda onlarla beraber güzelleşiyor yüceliyor.ben bu konuyu açarken asla kimseyi zedelemek veya yermek için degildi ben sadece kendi düşüncemi dile getirip siz sevgili dostlarımla paylaşmak istedim hepsi bu
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Süper Moderatör
Mete beni katma olm, benim nick im ingilizce değil. Ama ne yazık ki herkes tarafından bilinmeyen bir kelime.
Eyong bir kaplama çeşididir, gül kiraz dilbudak meşe kayın gibi
Kaplama ile ilgili esprileriniz ile başlığı kirletmeyin lütfen
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
English
Walla ben de alınmadım...
BüyükBeyazKöpekbalığı desem iğrenç olurdu...
GreatWhiteShark uluslararası kullanılıyor... Ne Fransızca, ne Almanca...
Herkes bu kelimeyi kullanıyooo.
GreatWhiteShark işte..... Su soğutmalı.... Ledo bilir...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
Walla ben de alınmadım...
GreatWhiteShark işte..... Su soğutmalı.... Ledo bilir...
Yok senin rumuz çok güzel de, artık "su soğutmalı" ile değiştirmenin zamanı geldi.
Özdeşleştin artık su soğutmayla...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Benim de aklımdan geçti , böyle birşey yapmak ama ; rumuzunuz 40 internet sitesinde kullanılınca , uluslar arası bir statü kazanıyor!!
Değiştirmek değil , ellemek bile istemem...
Ama yaptığın doğru birşey..
-
sevgili KILIÇBALIĞI,nick iniz sizinle özdeşleşmişken iyi ki değiştirmediniz.Türkçemize gösterdiğiniz hassasiyetiniz ve sahip çıkmış olmanızla ayrıca gurur duydum..Fuar organizasyonunda bizi temsil eden sevgili modumuz Egeknn selamlarınızı iletti..teşekkürlerimi bir borç bilirim.sevgi ve saygılarımla..her zaman izmir de başımızın üzerinde yeriniz var.
-
-
Süper Moderatör
Mete kök mök karıştırmasana lan, o kadar incelersek adımızın bile Öz Türkçe olması zor
Şimdi adamın biri nick ine "otobüs" yazsa, "kökeni Türkçe değil, oturgaçlı götürgeç ile değiş" mi diyeceğiz?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Mete kök mök karıştırmasana lan, o kadar incelersek adımızın bile Öz Türkçe olması zor
Şimdi adamın biri nick ine "otobüs" yazsa, "kökeni Türkçe değil, oturgaçlı götürgeç ile değiş" mi diyeceğiz?
-
ismin yada nic'in ne olduğu önemli değil önemli olan kim olduğundur seni tanıyanlar bana hak vericektir
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
dishy adlı üyeden alıntı
abi seni elimden kimse alamaz
ama düşünsene
dişi hehe
komik olur be
Sen rahat ol ben senin yerine kendi bogazımı sıktım üç pare ama beni çok güldürdünnnn "dişi"
-
yok yok yapma bnm için değmez
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
dishy adlı üyeden alıntı
aaaa olurmu sen sitenin çiçegisin
al işte 3 pare daha bogazımı sıktım ortaya karışık
-
değerli kılıçbalığı,
aslında sen çok önemli bir mesaj verdin ve bir çok arkadaşımızda bu mesajı aldı
düşünce ve görüşlerine katılıyorum, arkadaşlarımızın dediği gibi insanlar isimleriyle değil icraatlarıyla anılır.
ama.........
ayrıca egekn tarafından selamlarınızı aldık, saygı ve sevgilerimizi kabul et,
izmir ede bekleriz gelirkende şalgam suyunu unutma .
-
selam dostum kuvva
teşekkür ederim içtenliğin için sevgi ve samimiyetinizin sıcaklığını burdan hissedebiliyorum.siz tüm izmir tayfası olarak siden bir ricam var kenanla görüşmenizi istiyorum.bir konu açılmıştı mt ci bir dostumuzun yardıma ihtiyacı var diye o konuya herkesin hassaiyetini bekliyorum.çünki çok güzel gelişmeler var bu günlerde hepimizi sevindirecek ve motorculara kötü bakan insanları utandıracak .hadi hep birlik olalım kendinize çok ii bakın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler