Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Geçen sen Art'ın denizli eğitiminde 1 derse katılma fırsatı bulmuştum, eğitmenin bir lafı vardı ona da motorcu bir abisi söylemiş.

"Motorcunun üstüne meteor düşmedikçe yaptığı her kazada kendisi suçludur."

otopsicinin değindiği güzel bir nokta olmuş aşağılık kompleksi. scalanın dediği yayaların yola atladığını zaten biliyoruz neden ona göre sürmüyoruz?

Geçen hafta benimde başıma geldi 60-70 km hızla önüme bir tane kadın atladı.Eğitimde aklımda kalan panik fren kadına çarpmamamı sağladı. Burada hata kadındamıydı yoksa benim bir anlık yolu okuyamamda mı?

Yaya trafiğinin bilinçlendirmesinin sıfır olduğu ülkemizde motor sürücülerinin bilinçlendirilmesi kaç sizce?

Bilinçlendirme ile tecrübe kazandırma arasından hangisi daha zahmetli bir düşün? Tecrübe kazandırılacak kişiye özel ders verirsin bilinçlenecek kişiye özel eğitim vermek zorunda değilsin durumu açıklarsın elbet bir şekilde yola gelir. Ben yayanın akan trafikte dans etmesine karşıyım ama eğitimli motorcu olmakta kendimle alakalı birşey eğitim alıp sürüş kalitemi artırmak bana ayrı bir keyif katacaktır o ayrı.