çözüm üretmek için o koltukta oturup deve yükü ile maaş alan birinin önerisi "peynir ve ekmek" oluyorsa; bize b*k yemek düşer.
çözüm üretmek için o koltukta oturup deve yükü ile maaş alan birinin önerisi "peynir ve ekmek" oluyorsa; bize b*k yemek düşer.
iktidar yanlısı arkadaşlar, bu kadar açıkça saçmalık karşısında bile (daha önceki kazak giyme, bisiklet kullanma olayında da) lafı söyleyen adama iki çift laf atmak yerine suçu muhalafete atmak ta, muhalefet yapamadığı için böyle olduğunu söylemekte bi beis görmezler...laf söylemeye yemeyenlerin hiç bişey yazmaması daha kabul edilebilir ve karakterli bir davranış...asgari ücretle geçinmek zorunda kalıp yine muhalefete suç atın o zaman göreyim maçanızı...
hiç bişey değil de bu kafa üzüyo işte beni..
bi de öneri istemiş arkadaş...bu ülkede sana ders veren lise hocasına, üniversite hocasına bile üniversitede öneride bulun da gör bakalım ne oluyo...saçma sapan, bakana öneri fikrini getirmek nasıl bir hayal ürünü anlamadım..sanki antik yunan demokrasisi hakim ülkede...seçilen adama öneri de bulunulacaksa oraya çıkan adamın ne hükmü kalıyo...
maçama laf ettirmem.
kimin ne şartlarda kaç para kazandığının tahlilini sıcak kamu kuruluşu koltuğundan yapmak hadsizliktir.
bakanın lafı halt etmektir.
her fırsata hükümeti düşürecek koz bulmuş mağribi edasıyla atlayanlarla aynı tarafta olmadığımın altını çiziyorum.
benim görüşümce türkiye'nin realitesi düşen akp hükümetinin alternatifi olarak bir atatürkçü elitler partisi chp ve aynısının biraz daha sarkık bıyıklısı mhp koalisyonunu gösteriyor. bizim burdan yapabileceğimiz bu kadar diyen arkadaşlar; aha türkiye'deki büyük resim, aha üretilen muhalif siyaset, aha alternatif.
bunu anlamak çok mu zor?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kuvvetmira kardeş ben hesap soruyorum, elimden geldiğince meydanlarda, devlet dairelerinde orada burada. ama başkalarını aydınlatmak için(iddialı bir söz idare ediverin) de burada bildiklerimizi, gördüklerimi konuşmalıyız, yazmalıyız değil mi? mızmızlanmayıp bir şey yapma konusunda senle hemfikiriz.
ancak şu akp nin son bir kaç senedir sanki ülkeyi muhalefet yönetiyormuş, sanki krizlerden, ekonomiden muhalefet sorumluymuş gibi davranmasını aklım hayalim almıyor. sende de biraz bu hava var.
aynı siyaset teorisi muhalefetin güçlü ve sağlıklı olmasını öngörürken iktidarı bu kadar aymaz, raydan çıkmış, neo-liberal politikaların birebir uygulayıcısı olarak normal mi görüyor?
yahu bırak şu mhp-chp yi muhalefetten saymayı. kim onlara muhalif diyor? iktidardaki adamı devleti, devlet geleneğini çürütmekle suçluyor mallar. ulan adam devletin her yerine sızmış kuvvetler ayrılığı sözde bile kalmamış, adam diyorki devleti/ülkeyi bölecekler yıkacaklar. kusura bakmayın da ulan hangi iktidar elinde bu kadar güç varken kendi sonunu getirecek şeylere müsaade eder? halk aç mı kalmış? onalra ne ki?
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
medyayı takip etmiyorum, rüzgar öte yönde mi esmeye başladı onu merak ediyorum
nasıl yapıyorlarsa kitleler tv nin iyi gösterdiğine iyi gözle bakıyorlar nedense
o halde bu konudan çıkıp tartışmaya senin "manipülasyon" konundan devam edeceğiz
kazanç tahlili yapmadığım gibi ülkede asgari ücretle geçinemediğinden dert yanıp bir çok tayyiban olduğunu bildiğim için öyle konuşuyorum...şikayet etmek, söylenmek bile mercileri rahatsız ediyo..neşet ertaş' ın Tayyip erdoğan' a dediği gibi" vatandaşın bi cuvarası kaldı ona da dokunma" diye...
onu diyorum canım kardeşim;
peki tamam; muhalefet bunlara kalmamış,
lucas ile alp_tunay'a da kalmamış, onlar sıradan vatandaş, ellerinden ne gelebilirki?
e kime kaldı o zaman?
halefi olmayan iktidarı suçlamak abesle iştigal.
ben akp'li olarak değil kavramsal olarak değerlendiriyorum.
anti-kemalist bir duruş sergilemekle beraber şunu söyleyebilirim; türkiye cumhuriyeti kuruluş yıllarında bu millet 3. sınıf batı taklitçisi cumhuriyet kadrolarına alternatif üretemeyerek askeri vesayete mahkum olmuştur.
bugünde başka bir tablo vardır.
Çoğu kişi akp yi kötülemişte bende pek sevmiyorum lakin alternatif var mı ? varda ben mi bilmiyorum alternatif (muhalefet) dediklerimiz daha önceden ne mal olduklarını yaşı 30 ve üzeri olanlar çok iyi bilir. Bir çoğumuz çözüm demiş neyin çözümü çözüm diye birşey yok hayal dünyasında yaşıyorlar.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
onu ben de biliyorum da başkalarına anlatamıyorum. kim gelirse gelsin aynı pislik. devlet bu, ait olduğu sınıfın çıkarlarını koruyacak, benimkini seninkini değil.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Kim gelse aynı şey, akpyi hiç sevmememe rağmen ben de böyle düşünüyorum ama öcalana terörist denmesini bile yasaklattılar 2 dk durun da sorgulama yetinizi kullanın artık. Suça karışmamış pkk'lı masum, suç işlediği kanıtlanamayan askerler terörist.
http://beta.eksisozluk.com/basinda-o...nmasi--3732166
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bugün cumhurbaşkanı ile kılıçdaroğlu sürpriz bir görüşme yapmış
imralı tutanakları bizim özgür(!) basınmıza sızdırıldı, tepki var
farklı bir süreç var gibi, bir çeşit tasfiye
"sen bu işi beceremedin, git" denecek sanki
işler karışık gibi değil mi?
tüm o tanımlayamama karmaşası bizim kendi kafamızı karıştırmamızdan
düzen basit, çünkü şeytani,
mevzu uymamayı seçmekte
yalnız frekansları onun radyosuna ayarladığımız için göremiyoruz öteki cenahtan
gerçekten yöneticilerimiz iman, cesaret ve basiretlerini yitirmişler
başkalarının top sahasında, onların kurallarıyla oynuyoruzNisa 60
Bismillah
Sana ve senden öncekilere indirilene iman ettiklerini ileri sürenleri görmüyor musun ki, Tağut'un hükmüne başvurmaya kalkışıyorlar! Oysa onu inkar etmekle emrolunmuşlardı. Şeytan da onları uzak bir sapıklığa çekmek istemektedir.
bak, şimdi ben ne söylersme gidip bakana söyleyeceğine söz ver; delikanlı gibi aklımdan her geçen lafı suratının ortasına söylemezsem namerdim.... bir tek cümlecik saklarsam anemdan emdiğim süt helal olmasın...
şimdi eğer ulaşabiliyorsan herhangi bir bakana, herhangi bir tv ekranında karşıma çıksın ve bana 2-3 dakika versin.....
ne yasa benden yana ne de dokunulmazlığım var.
Ben Allah'a güvenmişim, kim kime güveniyor gerisini Allah biliyor....
( hiç bir parti veya siyasi düşünce adına değil, çektiklerim ve 7 aydır üniversite mezunu bir işsiz olarak konuşuyorum. adamların yaptığı iyi işler yok mu? elbette var. biz hak yemeyiz! )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu adam ne diyor yahu? aylık 8bin tl'yle dahi geçinemeyenler çıkmış 800 tl hakkında yorum yapıyorlar, ayıp be!
PKK lı Gülten kışanak mecliste yaptığı konuşmada dediki..
BİZE KAPILARINIZI AÇIN,YOKSA ŞEHİTLERİNİZE KAPI AÇARSINIZ.
Tehdit artık dağdan kandilden adalardan falan değil,hükümettekilerin ciddi yardımlarıyla resmen meclisin içinden geliyorken,
tabiki bakan böyle salakça laflar edecekki dikkatler başka yönlere çekilsin farklı gündemler oluşsun,
buradaki yandaşlarınınsa ne yapmak istedikleri konusunda bir fikrim yok
kendilerinide bildiğini sanmıyorum..
Kaygılarımla.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)