Çok uğraştı ama tutunamadı. :( :'(
Tarzını çok sevmesemde adam gibi adamdi.
Çok uğraştı ama tutunamadı. :( :'(
Tarzını çok sevmesemde adam gibi adamdi.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun..Bende cok sevmezdim sarkılarını..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Bende mt den birisi vefat etti sandim aciklasaydin keske ustadim
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Sev bütün insanları, say bütün insanları
Kin gütme, unut gitme geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Geçmişten geleceğe yaratılmış ne varsa
Unutma ki hepsinin de bir sahibi var
Kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa
Düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat
Müslüm Gürses
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
bendeki yerini hiç bir sanatçı dolduramaz... senin şarkılarınla büyüdüm.. allah rahmet eylesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Bu arada İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Müslüm Gürses'in vefat haberinin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İşte İbrahim Tatlıses'in açıklaması:
Senaryo hastanenin aynen planladığı gibi gitti. Baba zaten 1 hafta önce vefat etmişti. Bununla ilgili menajerinin de haberi vardı. Benimde haberim vardı. Hatta yoğun bakımın başındaki Dr. Oğuz Acar, Müslüm Babanın ex olduğunu fakat ailesine söyleyemedikleri için cihaza bağlı tuttuklarını bizzat benim bir yakınıma söylemiş. Doktorlar kimi uyutuyor. Babanın beyin ölümü bir hafta önce gerçekleşmişti zaten. Ben bunu dün akşam sayın Sağlık Bakanımızla, Sezen Aksu’yla ve ayrıca Hülya Avşar’la da paylaşmıştım. Babanın ölümü kalp yetmezliği, akciğer falan filan değil. Resmen yoğun bakımda kaptığı mikroptan öldü. Dün akşam sayın Sağlık Bakanımıza babanın birkaç gün önce yaşadığı yönünde yapılan açıklamaların yalan olduğunu, yarın hastanenin ölüm haberini duyuracağını söylemiştim. Ve aynen de öyle oldu.
Rahmetli babamın da dediği gibi ölü bizim Allah rahmet eylesin.
Babaya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah mekanını cennet etsin…
Mekannı Cennet Olsun,bendeki yeri apayrıdır çok severdim.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Basimiz sagolsun.
Severdim, dinlerdim.
Allah rahmet eylesin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
allah rahmet eylesin ...... arebesk,in, jaz,ın , pop,un , fantazinin hepsinin yeri başkadır , arabesk dedinmiydi akla gelen birkaç basamağın en zirvesindeki bir isimdi mekanı cennet olsun ,
yeri dolacağını sanmıyorum en azından ben öyle , orhan gencebay, ferdi tayfur ve müslüm gürses 3 lüsü ile büyüdük , uzun yıllardır müzik ile alakalı olduğum için eserlerini çalmayı pek severdim ama söylemesini pek beceremezdim daha doğrusu arebesk söylemeyi sevmiyordum , ama bu 3 isim uzun yıllar arabesk müziğinin hep en üstünde yol aldılar allah kalanlara uzun ömürler versin .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
videodaki gibi muhabbetlerimizde yeri olurdu sık sık...yine videodaki gibi de eşlik ettik diğer üstadların parçalarına eşilik ettiğimiz gibi...allah rahmet eylesin...
http://www.youtube.com/watch?v=enjGzE8IUUg
Sende göçüp gidecekmiydin......
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
50 tane orhan ederdi,adam gibi adamdı,yalakada değildi borsada spekülasyonda yapmazdı.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Allah, gani gani rahmet eylesin.
Çok severdim, çok dinlerdim.
En güzel arabeskleri, en güzel türküleri, en güzel haydarları, en güzel bozlakları, en güzel sanat müziklerini, herşeyi en güzel o söylerdi.
Allah onu okusun diye yaratmıştı, verin eline sözleri çalın müziği okusun. Okuyamayacağı, okumadığı tarz - tür yoktur.
Kendi şarkılarını bile canlı okuyamayan, kendini okuyucu sanan insanlarla aynı kefeye koyup, sadece sanatçı demek kesinlikle yetersizdir.
Rahmetli Kemal Sunal gibi her mezhepden, her dinden, her ırktan, her siyasi görüşten, herkesin sevdiği bir sanatcıydı.
Çok şükür o kadar çok eser bırakmıştır ki, ahirete göçtüğünü hiç hissetmeyeceğiz.
Kelimeler yetersizdir Baba için, Allah gani gani rahmet eylesin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun :(
http://www.youtube.com/watch?v=pFDOsX1-jlI
inş kendiside tevbe etmiştir ALLAH affetsin kimseye karışmayan kimseyi kırmayan biriydi.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)