Geçenlerde bir arkadaş bu serceye (sanırım sakaryada) BMW 316i motoru takmış birinden bahsetmişti. Yapmış olduğu bu masrafla bu aracada öyle bişi yapıla bilir (GİT'e rakip mi geliyor ne..?)
Geçenlerde bir arkadaş bu serceye (sanırım sakaryada) BMW 316i motoru takmış birinden bahsetmişti. Yapmış olduğu bu masrafla bu aracada öyle bişi yapıla bilir (GİT'e rakip mi geliyor ne..?)
işini sevmek bu olmalı. Ellerine sağlık.
Sadobey
aaa bakın bakın eşeğe altın semer vurmuşlar
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Arkadaşlar adam elindekini değerlendirip en iyisini yapmaya çalışmış. Eşek meşek ayıp oluyor . Ayırca o 3.16 motoru kullanılan Serçe değil Murat 131 Antalya da M3 motoru var 3.16 da değil ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
al abi levye diyemiyosa eşektir o araba
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
bu serçe karşısında gitt ne yapacak az sonra opette diye bir reklam çıkartsalar
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Yaratıcı insanlarız cnm.... helal olsun dördüncü beşinci denemesinde Amerikan Tırı yapabilir herhalde...
MONSTER 620 FOREVER!!! [FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Red"]DUCATI[/COLOR][/FONT]
bence güzel olmuş diyebilirim ama biraz abartı var jantlar felan.
Abi manyak olmuş bu ne deli bir makine böyle yaaaa
baba bu ne böle yahuuuu..
bazılarında farenin cinsel organına sürülecek beyin bile yokmush
Born To Be wild,Live to Ride...
güzel olmuş
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Eşşeğe altın semer tak eşşek yine eşşektir....
Mantıksız bir çalışma olmuş.. yani tv de gitt i beğenen kesimin bu hacı murat ı beğeneceğini zannetmem. gittt i gitt yapan kaportada ki değişşiklikler örneğin tek kapı olması....
bunda sadece ses sistemi var , başka bi cacık yokk...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Yakın arkadaşımda 1990 3.2lt Porsche motorlu VosVos vardı, geçen ay kaza yapıp parçaladı. 240km/s üzerine çıkıyordu alet
çok hoş olmuş.. ama motor'unda dediği gibi airbrush daha güzel olurdu.. hatta tek eksiği airbrush bence.. ve neonlar...
CBR 600F Honda,
Cidden ilk defa bi kamyona modifiye yakışmış Marşpiyer ve jantlar hoş
0 Rh (+)
06 - 09
Bence bunda neon lamdada vardır. Helal olsun yurdum insanına nekadar yaratıcı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)