Sony Ericsson Xperia Mini diğer adıyla st15i hakkında düşüncelerimizi paylaşalım arkadaşlar. Kullanımı,özellikleri,fiyatı vb.
Sony Ericsson Xperia Mini diğer adıyla st15i hakkında düşüncelerimizi paylaşalım arkadaşlar. Kullanımı,özellikleri,fiyatı vb.
Gecende teknosada indirim vardı 750 den 500 olmustu.. baktım ama sevmedim...Gitttim S3 mini aldım tavsiye ederim
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Küçük telefon sevenlere tavsiye ederim. Bi ara alacaktım olmadı Arc s aldım
birGarip..
s3 mininin ekran kalitesi çok kötüymüş öyle duydum doğrumu İzzet
Xperia alma arkadaşım ekranı güzel değil tüplü crt televizyonlar gibi
Pixelleri sayılıyor
Hiçte öyle değil gayet güzel telefon çok memnunum
S3 miniden bahsediyorum
Bütçen kaç lira kullanım amacın ne ?
Cepten internetemi girecen yoksa alo desin bana yeter demek içinmi alacan
Kardeş benim şimdiiki tl nokia 6303 ve lg gd880 mini ama sonuç olarak ikiside android değil yani ilk başta kullanım olarak ilkte olsa bi android olsun diyerek bunu buldum, bi tanıdıkta gördüm dış görünüşü felan olsun hoşuma gitti bide bir kaç uygulama felan atmış ondan etkilendim diyebilirim. Şunuda diyeyim kurcalama fırsatım olmadı yani içide dışı gibimidir bilemem.. ama genel olarak tlden beklentileerim nette ve programlarda takılmayacak seri bi tl olacak müzik önemli kamerasıda net güzel çekimler yapsın yeter... Müzik, Net, Çekim. Malum motor almayıda düşünüyorum çekimler illaki olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
S3 amcamda var biraz olsun kurcaladım ama beğenemedim. bide samsunglara karşı pek ilgim kalmadı önceden kullandım cırt bırt tamir ettiriyordum bıkkınlık geldi yoksa ilk telefonum samsung diyebilirim.
Cok pahalı birsey bakma o zman..S3 mini iyi fakat 5 mp kamera var güzel cekiyor 720 p..Fiyat ne kadar ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Nette dolaşacaksan hiçbiri Galaxi S3 kullanıyorum ekranı küçük geliyo
Normal kullanımda iyi ama nette dolaşmaya başlayınca yazılar küçük geliyo gif resimleri felan yazılar büyültüncede yazılar birbirine giriyo
Ekranı küçük olanlar MT ye mobil formatında girerken ben full site olarak giriyorum bilgisayar gibi
Ramazan olum s3 minim senikini döver :
Heralde deyil olabilir..4.1.1 Var bizde 2 gelmedi ama flash player yok 4.0.0 üstünü desteklemyormus video izlenmiyor..bi care bulucaz
Youtube var bende açıp giriyom wifi ile beleşten izliyorum
Güncelleme uyarısı geldi bana onayladım bnde wifi ile güncelledim
Bir kaç eklenti var chrome yüklemiş kulaklık taktığındada bir tek menüden müzik ile her şeye ulaşıyorsun video , radyo , müzik çalar youtube tek menüde onun harici bir şey yok
La olum youtubeyi demiyorum,Baska birsey izlicen youtube dısında izlenmiyor,Flash player yok diyor.. Güncelleme banada geldi alıgım gün fakat Son sürüm yüklü dediler..
Kardesim Karar senin ben alıcakken Htc vardı 1.300 den 999 a inmişti..Sony Xpria vardı 750 den 500 e inmiş..Teknosada indirimde..ben 950 ye aldım s3 miniyi.Gram kasma yok..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)