Türkiye'de motorsiklet fabrikası ?
-
Selam genç dostum, bu işi ciddiye alıyorsan http://www.ttcustomchoppers.com/tr/tt_iletisim.php adresine bir bak ve iletişim kurmaya çalış. Tarhan Telli bu alanda çok güzel atılımlar yapan bir Türk girişimci. Diğer arkadaşların marka tavsiyeleri de güzel. Ben de o listeye Kanuni markasını ekleyebilirim. Bizzat görüp gezdiğim Kanuni'nin çok büyük bir fabrikası var. Şimdiden hayırlı olsun!... Başarılar.
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Reklamlar
-
İki uc kez sifir kasadan cikarilan motoran gordum. Servis kutudan cikankari ancak 1 saatte topluyor nasil satisa hazir damgasi vuruyorlarsa artik
-
SalCaNo,
İstanbul Bolluca arnavutköy Sultan Gazi
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
yucika adlı üyeden alıntı
Robotla kaynak yapmak seri üretimi hızlandırmak için yapılır. Yoksa robotun yaptığı kaynağın kalitesi daha yüksek değildir. Hasas parçalar yurtdışındaki büyük fabrikalarda da elle kaynaklanır. Hala insanınel-göz koordinasyonuna ve beyninin veri işleme ve karar verme kapasitesine sahip bir robot üretilebilmiş değil.
Nası daha yüksek değildir, asgari ücretli işçiye yaptırdıkları kaynakla robot kaynağı bir olur mu ?
-
HULK adlı üyeden alıntı
Selam genç dostum, bu işi ciddiye alıyorsan http://www.ttcustomchoppers.com/tr/tt_iletisim.php adresine bir bak ve iletişim kurmaya çalış. Tarhan Telli bu alanda çok güzel atılımlar yapan bir Türk girişimci. Diğer arkadaşların marka tavsiyeleri de güzel. Ben de o listeye Kanuni markasını ekleyebilirim. Bizzat görüp gezdiğim Kanuni'nin çok büyük bir fabrikası var. Şimdiden hayırlı olsun!... Başarılar.
Açıkçası bu iş beni çok heyecanlandırdı.Hazır olduğum zaman şansımı deneyeceğim.Yeter ki işi öğreneyim zaten başka birşey de istemiyorum.
-
Teknelojisini beğenmedğiniz adamlar sayesinde motosiklete bınıyoruz yada daha ucuza bınıyoruz.
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)