hehe süper ya
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
süper
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
İŞTE BUDUR.
heheheee süper
paylaşımın için sağol
hiihiihiii güzel ...teşekkür edriz..
Çok güzel ya teşekkürler bizimle paylaştığın için....
34 BD 9274 MCT 250
biraz kaba bir tabir olmuş ama güzel olmuş ellerine sağlık.
çalışan bayanlar reyonu dese daha güzel olurdu(çok mu feminist oldum yaws)
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
yaw komik olmuş ama asıl dikkatimi çeken madem bööle bi reyon yapıyon en azından adam gibi bi tabela koy maaliyetten bukadarda kaçılmaz ki konyadaki afra marketlerdede bööle al bi kağıt yaz üstüne uyuz oluyorum bööle masraftan kaçan işletmelere
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
işte hatunlar sonunda bunuda yaptırdıya hiç güzel değil bence bu görüntü alıştırıyorsunuz kardeşim yapmayın nolur. ama saol iyi bulmuşsun
fotoğraf için yapılmıştır bence bu. espri olsun diyedir. güzel bir espri olmuş . dikkat ettiyseniz kabaklar ve biberler oyulmuş. çünkü gerçekten çalışan bayanlar için zaman çok önemli.
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
güzelllll
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
bi alışan bi daha bırakamıyo. sağa sola avrat karı yazıp duruyormuş. burdan geçmiş olsun diyorum kendilerineahmet6946 adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bekar arkadaşlar, biz evlenirken hiç böyle şeyler duymamıştık. Amman eş seçimi yaparken dikkat.. Yoksa yakında bu marketler KILIBIK ERKEK REYONU 'da açarlar.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)