Hadımköy'de mi oturuyosunuz ?
ben yaklasık 2.5sene once tasındım oraya 1 sene oturduk Kiptaş evlerınde. bilirsiniz belki kiptaş 1.etap'tı yanlıs hatırlamıyosam. hala oranın fotograflarını gordukce ozluyorum. şu an köy tipi bi kucuk ilcede yasıyorum. insan cidden degerını anlıyor oraların ve istanbul'un imkanlarının. her insanın gidip istanbulda en az 1 sene yasaması gerekıyor bence. insana cok sey katıyor. neyse konumuza donelım de ben pek rast gelmedım hadımkoy otobuslerınde 1 sene seyahat etmeme ragmen.. gercı 2-3 tane vardı dayaklıklar ama onlarsız da olmuyodu
bi kere bi kavgaya denk geldım soz dalasıydı ama sofor yanlıs kısıye catmıstı. hem guldum hemde kızmıstım o gün
karsıdaki herif 2 metre boyunda aznavır gıbı olunca sofor dikleniyodu, adam bı baslayınca konusmaya duruluyodu sofor
dayak yıcektı sagolsun 2 tane genc abi kurtardı soforu
*benım oyle soforlerle aksi konusmalarım olmadı, bi gecsene arkaya uyarısına kıl kapıyodum o kadar
kardesım ılerleyebılırsın arkaya dogru yer var demek var, gecsene arkaya demek var dmi ?
kardeşim zaten otobus soforlerınde aynalar cok onemlı ki istanbul gibi trafik kenti olan bi şehirde daha da onemlı. sag aynayı duraklara yanasmak ıcın kullanıyor. ben de bu tur olaylara denk geldım, otobus dolunca bı de en son sen bındıysen tam da aynanın onune denk gelıyosun sofor goremıyo. bazen anlayıp arkaya ılerletmeye calısıyodum mılletı hatta sırf o yuzden bırıyle tartıstım dayak yıcektım sofor dedı cocuk haklı falan dıye allahtan yemedım
eger dalgınlıgıma geldıyse aynayyı kapattıysam bıle sofor leb demeden anlayıp hemen acıyodum aynanın onunu. sonucta o aynaya goremezse senın de canın tehlıkeye gırıyo.