Otobüs şoförlerine yapılan saldırılar
Reklamlar
-
ugrgnr adlı üyeden alıntı
2. videodaki gorusunde yanılıyosun. o sıkıstrma olayının oncesınde sanırım otobus sollucaktı o arabayı, sonra adam otobus tam sollarken gaza bastı. oyle olunca otobus sag serıde gecemedı ve arkasındakıler otobusu uyarmaya basladı saga gec dıye. o da onun sinirine adamı sıkıstırdı. haklı da. ben boyle tahmın edıyorum baska bısey olması ımkansız cunku. bu tur olaylar boyle oluyor
3.video için kırbaç çok eski bi yöntem. acısı cok surmez. onu linç ediceksin orda. ne bıcaklıcaksın ne de baska bısey. butun kemıklerını kırıcaksın. yaşıyacak ama aslında yaşamıycak. bu tur ınsanlara boyle cezalar gerekıyor ama allaha havale etmek en ıyısı. sonucta olen adam gerı gelmıyor. onlemı almadıktan sonra sebep onemlı mı.
2. videonun öncesini izledim
şimdi bulamıyorum bakim bulunca yüklerim buraya
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
-
Bunlar ön plana çıkanlar inanın sabahtan akşama kadar ne manyaklarla karşılaşıyorlar trafikle ve acemi şöförlerle uğraşıyorlar Allah sabır versin dışardan göründüğü gibi kolay bir iş değil nerden biliyon demeyin içinde sayılırım
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
Bunlar ön plana çıkanlar inanın sabahtan akşama kadar ne manyaklarla karşılaşıyorlar trafikle ve acemi şöförlerle uğraşıyorlar Allah sabır versin dışardan göründüğü gibi kolay bir iş değil nerden biliyon demeyin içinde sayılırım
zaten türkiye trafiğinde her akşam eve gitmek çok büyük bir mucize
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)