Aga anladık güncel ama son paylaştığın fotoğraflar ne öyle !
Herkesin içi kaldırmaz.
Beni etkilemez o fotoğraflar... hatta bakarken sigara içiyorum.
Ama sigara içmeyen birinin psikolojisini bozabilir.
Aga anladık güncel ama son paylaştığın fotoğraflar ne öyle !
Herkesin içi kaldırmaz.
Beni etkilemez o fotoğraflar... hatta bakarken sigara içiyorum.
Ama sigara içmeyen birinin psikolojisini bozabilir.
Motosikletli Kaplumbağa...
adam haklı arkadaşım, böyle saçma sapan fotolar koyarak neyi amaçladın anlamadım...sigara içen herkes öyle mi oluyo onu mu anlamalıyız yoksa şu saatte sigara içmeyen biri olarak uykumuzu kaçırmayı mı hedefledin....
sigarayı bırakalı 1 yılı az geçti ama o içme eylemini, sigara içme ritüelini özlüyorum arkadaş...usul usul yakıp derine çekip vermeyi...yanma anındaki kokuyu...offf
Bence resimler gayet yerinde olmuş resimlere gelmeden önceki video ları üşenmeden izlerseniz bu resimleri tam yerinde bir paylaşım olduğunu düşüneceksiniz
bazı arkadaşlarda resimleri görünce sigara içme ihtiyacı duymuş çok güzel kendi geleceğini görüp kendine acıdığı için sigara içme isteği duyuyor bence sigara içen yada içmeyen yukarıda paylaştığım tüm video ve görüntüleri izlemeli
Sigara kabusundan uyanmak. Bir zamanlar madde bağımlılarından üstün olduğumu sanır onlara acırdım. Oysa onların bir şansı vardı birileri onlara acıyordu sigara içerken bana acıyan kimseyi görmedim. 16 sene her gün 20 dakikada bir nikotin maddesini solumanın herkese normal gelmesi, bir gün bana hiç normal gelmedi. İşte o gün uyanmıştım. Kendinize acımadan uyanın çünkü size kimse acımayacak.
Sigara içmek bir seçim değil mahkumiyettir, seçim sadece kullanmamak olabilir. Şimdi seçiminizi yapın önünüzde sadece tek bir seçim var o da sigarayı kullanmaya gerek olmadığını kavrayıp dumanı içinize çekmeyi bitirmek. Denemeyin başarın kaybedecek hiç bir şeyiniz yok aksine çok kazancınız var. Kazanmaktan neden korkarsınız ki? Sağlığınızı, öz güveninizi, paranızı, özgürlüğünüzü, temizliğinizi, huzurunuzu kazanmaktan korkuyorum diyen insanalar sizce mantıklı olabilir mi? Sizi sadece zehirleyen başka hiç bir şey yapmayan dumanı içinize çekmeyi bırakın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
https://www.facebook.com/groups/aslasigarayok/
SİGARANIN FAYDALARI
- Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır.
- Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür.
- Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar.
- Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir.
- Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir.
- İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur.
- Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur.
- Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)