Zaman sana aldırmadan..
Üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen şu an dinlediğimde coşturan bir şarkı, bi tane motosiklet videoma koyucam mutlaka bunu.
Ben zaten türkü delisiyim, bunlar kim, ne zamandan beridir müzik yapıyorlar hiç bilmiyorum ama muhteşem söylemişler.. Beş kardeş dizisinde aniden arka fonda çalınca tüylerimi diken diken etmişliğinden mütevellit hemen buldum.. İki gündür sürekli dinliyorum...
Trance All Stars - Escape From Silence #129
tüm kelimeler susmak istermiş bazen ..
Böyle aşklar mı kaldı be ya , insanlar kendi kendilerinin nankörü olmuşlarken..
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
bir sırp şarkısı..suzuki çok iyii
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
sürekli metro fm de fenomen de number one daki şarkıları seviyorsunuz ama adını mı bilmiyorsunuz yazıyorum ;
1-LEAN ON-DJ SNAKE,MAJOR LAZER FT MQ
2-YOU KNOW YOU LIKE IT-DJ SNAKE ft.ALUNA GEORGE
3-TRAP QUEEN-FETTY WAP
4-BANG LA DECKS-AİDE (favorim)
5-KANİKA KAPOOR-DESİ LOOK
6-POLICEMAN-EVA SIMONS
7-SEE YOU AGAIN-WIZ KHALIFA
şimdilik aklıma gelenler bunlar belki de en çok bunları sevdiğim için yazdım.
Android veya İos işletimli telefonu olanlar play store dan shazam programını indirerek.o an ki şarkı hoşuna gittyise butona dokunuyosn 3-4 saniye müziği dinletiyosun ve buluyosun
Bu sevdadan hayır yok , geçirmişiz zamanı , vayyyyy ..q , soğuksu eşliğinde eyi gideii , akşam çöksünde bi büyüğe danışayım durumu.
Ben çok sevdim bu ara.
Stromae - Formidable
https://youtu.be/S_xH7noaqTA
pop şarkılarında %5lik bir güzellik istatistiğim var :-/
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)