Pubg oynarken arabada çalan meşhur şarkı
Ben son günlerde First Aid Kit isimli bir gruba dadandım.
Abi tüm şarkıları güzel olur mu ya bir grubun.
Tam böyle kolay dinlebilen 'Easy Listening' tadında hafif Country ezgileri ile efsane şarkılar yapıyorlar.
Bir tanesini paylaştım bile;
Güzel bir şarkı keşfettim, ne bu? Rusların ahmet kayası mı?
Ben de genel bir liste paylaşayım pek parça parça edemedim içinden. ^^
SPOTIFY ÇALMA LİSTESİ
Cooook eglenceli ve elestirel
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Ama ekleyemedim nedense
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Kar Yağar Kar Üstüne (Amman Ey Amman Ey), muhtemelen daha önce duymuşsunuzdur; İzzet Altınmeşe'nin Diyarbakır yöresinden derlediği bir türkü diye yazıyor ekşide...
Türküyü bir de Duygu Tuncer ve Seyithan Sevinç'ten dinlemenizi öneririm. Enstrümansız, sadece sesleriyle, müthiş söylüyorlar! Muhteşem bir düet olmuş!
Yutup linki şöyle: https://www.youtube.com/watch?v=_IEtWpV1CaY
(Şu yutup videosunu ekleme işi bir türlü olmuyor bende, nedense. Biri yukarıdaki linkteki youtube videosunu doğrudan ekleyebilirse makbule geçer.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Mod'lar videoyu ekleyip çalışmayan linkleri ve - bu cümleyi de - silerse makbule geçerdi...
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)