Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

REKLAM ALANI
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=6tynWSAesAo

1978 Yılının efsanelerinden biri bence , saksafonlu kısımlar beni benden alıyor. Şu şarkı ile garajımda toplayamacağım motor yok , yanında bir puro yaktımmı kralı gelse affetmem .
    Motoseverrr sen kaç yaşındasın birader 22 değilmiydin bu şarkı ve puro senin jenerasyondan çoook uzak yav :D profiline baktım şimdi , daha sülüs bile almamışsın ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoseverrr sen kaç yaşındasın birader 22 değilmiydin bu şarkı ve puro senin jenerasyondan çoook uzak yav :D profiline baktım şimdi , daha sülüs bile almamışsın ;)
    20 Yaşındayım Abi, sen bana bakma ben benim nesilden değilim zaten . Benim nesilden olsam gidip W124 yerine gider janti bir şey alırdım, yine gidip V-Strom niyetlenmek yerine R25'e takardım kafayı . Askerlik gelecektide erteledim gidip abi, şu güzel zamanlarımda gitmek istemedim . Benim nesil ile kafa bağdaşmıyor, anlaşamıyorum ve kafa ütülüyorlar. Hee höö kanka yee yoo bana göre değil abi, fakat şimdiki gençlik maalesef böyle.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 Yaşındayım Abi, sen bana bakma ben benim nesilden değilim zaten . Benim nesilden olsam gidip W124 yerine gider janti bir şey alırdım, yine gidip V-Strom niyetlenmek yerine R25'e takardım kafayı . Askerlik gelecektide erteledim gidip abi, şu güzel zamanlarımda gitmek istemedim . Benim nesil ile kafa bağdaşmıyor, anlaşamıyorum ve kafa ütülüyorlar. Hee höö kanka yee yoo bana göre değil abi, fakat şimdiki gençlik maalesef böyle.
    Valla yazılarından usturuplu biri olduğunu fark ediyorum ama zevklere bakınca bizden de eskilere gitmişsin , yeni nesil evet iki dakkada kanka diyiveriyor birbirlerine şaşırıyorum bazen :(
    Motoseverrr ve Birkannn bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"

Gün batımına karşı ve hafif tempolu sürüş yaparken dinleniceklerden .

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla yazılarından usturuplu biri olduğunu fark ediyorum ama zevklere bakınca bizden de eskilere gitmişsin , yeni nesil evet iki dakkada kanka diyiveriyor birbirlerine şaşırıyorum bazen :(
    Sağolasın abi sizlerde saygı gösterilecek insanlarsınız, buradaki abilerimden çok şey öğrendim şu 3.5 senelik forum zamanımda. Eskilere gitmemin sebebi aslında 15-16 yaşlarımda 1979 model Anadol A2 4 kapılı bir otomobil ile tanışmamdı, o zamanda o dönemin arabasına hastaydım yağmurda bile gider siler temizlerdim öyle bir hastalıktı o araba bende (yolda görürsem içim burkulur kötü bir anı olarak kaldı bende), durum böyle olunca ister istemez insan 1980 yıllarının civarına gidiyor ve orada takılıyor. O dönemin şarkılarındaki saf duygu aktarımına duyunca ve alışınca müzik zevklerim bu yönlere kaydı. Genel olarak abi ruh halim 50-60 yaşında emekli olmuş eşini genç yaşlarında kaybetmiş ve hiç kimsesi olmayan bir ihtiyar gibi ama günün sonunda mutluyum ve kafam rahat bir şekilde uyuyorum. Çok büyük isteklerimde yok abs'li bir ilk nesil V-Strom alırsam ömrümün sonuna kadar bana eşlik eder sanırım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)