Bunu da gördük ya ne diyim ki
Bu arada motorun marka modeli bilen yazarsa sevinirim
Bunu da gördük ya ne diyim ki
Bu arada motorun marka modeli bilen yazarsa sevinirim
Stüdyoyu basıp bütün hatunları kaldıralım
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Zzr 1100 olmalı.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Motosiklet sürmekle kız tavlamayı ne kadar bağlamışlar birbirine )
bende acmayı düşündüm sacma olmus ama.. kaskı nerde bunun :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Sunucu hatunun gelecegini bilsem aynı anda iki motor kullanarak girerim o studyoya
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Kız olmaz dedi ya la
Bu tür programlarda bir kaç elemanı demirbaş yapıyorlar herhalde popülariteyi arttırmak için kralı gelse elektrik alamıyor,yok diyorlar,aylarca talip koşturuyorlar.
Bu arada motora iyi bakmış adam.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Y a z ı k .
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Acaba bu su gibi stüdyosuna benim ybr ile girsem kız yapar mıyım ya la
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Evlenme niyetiyle geldiği yer de bile motosikletten medet uman kişi, kimbilir etrafın ilgisini çekebilmek için normal trafikte ne maymunluklar yapıyordur.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
İlk geldiği gün kaskı vardı adamın, tv den izliyorum iş yok napiim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bu programdan nefret ediyorum gargamel e benzeyen bi kız vardı ve her talibi gangam stayl dansı ediyodu iğrenç bi şekil vaziyet kanalı her açtığımda gargamel, galiba 30 40 talip çıktı ama son durum ne bilmiyorum
motosikletten soğudum ulennnn..
allam allam.. geçende gs500lü bi eleman çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yaaa beyler bizede yaranamıyolar beaaa motorlu çıkar olmaz , motorsuz çıkar olmaz, yalnız gelin adayı yabancı galiba sanırsam, türkçeyi katlediyordu
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)