Yayında ve yapımda emeği geçen herkezi anıyorum burdan.
Bir an dedim orası kaygan düz zemindir ön freni sıkar madara olur ama olmadı
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Galiba arkadaş motor kullandıgını göstermek icin cıkmış oraya ne yapsın.
aragaz ismail :D zuhahah yahu adam motordan medet ummamış bence, çünkü bu rezil programda bu ahlaksız sunucular demiştir ismail motorla gir stutyoya diye ve zorlamışlardır çocuğu.
Bu lanet olasıca sunucular ki ne b.k olduklarını deniz feneri davasında hüngür hüngür ağlamasından vs de bildiğiniz gibi,isnanları maymun yerine koyuyorlar. Zorla dans ettirmeler şebeklik yaptırmalar vs. bence acilen bu programlar yasaklanmalı.
Karadeniz - Giresun.
İnsan ırkının sonu hiç iyi gözükmüyor
Motosikletli Kaplumbağa...
adam işi sağlama alıyor. kız evet deseydi. senden önce motorum vardı senden sonrada motorum olacak demek için baştan motorla geliyor. yarın bir gün motoru sat, yok tehlikeli gibi muhabetlerin önünü kesiyor. hoş bu arada hayır cevabını almış.
insanlar eğleniyor işte asker öldürmüyor polis öldürmüyor daha ne olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Cruiser'la gitmeliydi,modelini beğenmedi Daha yaşlı adayları istiyor,kallavi ve parıldayan bir cruisera hayır demez diye düşünüyorum
motor eski ondan hayır dedi
[B]King is back baby!King is back![/B]
yaa hay allahım, yazık lan. Şu çocuğa kız ayarlayayım da motoru bana verir; kız bulmak için motor aletse; kız varken motora gerek yok
(Doğru olasılık kuralı)
Abi neyin kafasını yasıyor bu herifler bir bilen anlatsın bana
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Kawasaki ZZR 1100 , aynı kasa 600 olanıda var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)