Büyüklerimin Bilgisine İhtiyacım var
Reklamlar
-
İyi akşamlar herkezee..
Merhabalar, 4,5 gun once sym fiddle 125 aldım. Fakat ehliyetım yok ama kursa yazıldım 16 marttada sınavım var. Bu süreç içinde motorun uyumasını istemıyorum sizde güvenlik eşyalarımla trafıge cıkmadan semt içinde kullansam polislerle sıkıntı yasarmıyım ruhsatım falan var kursada yazıldım 1,5 aya ehliyeti alırım nasıl bı yol izlemem lazım. Şimdiden hepinize teşekkur ederım
Reklamlar
-
Güzel Kardeşim,
Bırak motorun 1,5 ay demlensin . Ehliyetini aldığında tadı güzel olur.
Sevgilerimle
Not: Akü kutup başını sökersen tekrar çalıştırmak kolay olur
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
[B]King is back baby!King is back![/B]
-
Polis dinlemez abi kursa yazıldım falan. bence bulaşma, bırak çıkma bir yere
-
Riske gerek yok. Ehliyetini al ondan sonra binersin.Bu zamana kadar sabretmişsin az daha sabret.
-
Tavsiyem sabretmen yönünde, ancak sürücem diyorsan kurstan antetli kaşeli bir kağıt al üzerinde "kursumuz A2 öğrencisidir" yazsın.Tabiki geçerli bir evrak değildir ama polisi ikna etmeye çalışırken işine yarayabilir.Bir de dediğin gibi semtini terketme evim şurası dersin.
Her türlü kazada suçlu olacağınıda göz önünde bulundur. Yağmurlu havada da binme, sırtınada havlu koy, bide terli terli soğuk su içme
-
Bazı polisler ehliyetsizlerle uğraşmamak ceza yazmamak için ekipmanı tam olanları durduruyorlarmış.
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
-
-
Adamın birisi sarhoş haliyle ters yönden gelir çarpar sana , motorun parçalanır (zaten heryeri plastik ) Allah göstermesin sende sakatlanabilirsin ve o anda o şerefsize aman abi canım abi çekmek zorunda kalırsın.
Evdekilerden motoru sakla , kendin için merdivenden düştüm de. Vs vs . Çook stresli sıkıntılı işler.
O duruma düşmek istemeyeceğine göre bekle 40 gün daha . Binmezsen kaybedeceğin hiçbirşey yok. Binersen büyük riske girersin. Mantıklı olanı sen bul.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
-
Bilgilerinizi paylaştıgınız için teşekkur ederım herkeze tek tek sağolun , fakat ne biliyim içim elvermıyor oturdugum semt kucuk bir semt zaten hız tutkumda yok sadece motor surmeyi sevıyorum, semtte 1 tur atsam en fazla 3 km eder motorun orda yatmasına gerçekten gönlüm elvermıyor :S
-
Sabrın sonu selamet.
Ben 4 sene bekledim. Acı bir deneyim ama geçecek elbet Motoru çektirirsen ne olur onu düşün.
Heil Spellcheck
-
Belli olmuyor.
Şimdiye kadar çevrildiğim yer çok azdır.
Fakat evimin dibinde 2 kere çevirmeye yakalandım.
Birinde sokağın sonunda sivil polisler tarafından durduruldum, çalıntı ihbarı varmış.
Diğeri de bakkala motorla giderken sokak çıkışında hemen caddeye pusu kuran çevirme ekibi tarafındandı.
Diyeceğim odur ki, olmaz olmaz ama şansına olacağı tutar.
1.5 ay su gibi geçer sen bakımını yap kendine hazır et atını.
-
Haklısınınız İstanbuldakı Yıldız parkını bılıyorsunuzdur herhalde bende motoru orda kullanmaya karar verdım evime en fazla 100 metre uzaklıkta trafıge kapalı alan bilenler bılıyodur zaten orda kullansam bırsey olmaz degılmı
-
Yazilı sınavdan sonra ehliyeti hemen veriyorlarmı ?
-
Trafikten mada diğer polislerede denetleme yetkisi verildi , ehliyetsiz kesinlikle binme derim.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Yazilı sınavdan sonra ehliyeti hemen veriyorlarmı ?
Yazılı sınavdan sonra direksyon sınavı var sonra alabılıyosun ehlıyetı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Tavsiyelerinizi dinliyecegım motoru allalı 1 hafta oldu 50 km yol yapmısım bundan sonra gerekmedıkce bınmıcem , sabredicez hayırlısı bakalım
-
efes261 adlı üyeden alıntı
Haklısınınız İstanbuldakı Yıldız parkını bılıyorsunuzdur herhalde bende motoru orda kullanmaya karar verdım evime en fazla 100 metre uzaklıkta trafıge kapalı alan bilenler bılıyodur zaten orda kullansam bırsey olmaz degılmı
Öyle kapalı alanlarda hiç kullanma polis bişey der kaçamazsın da
-
Hayırlısı bakıcaz artık inşallah bir sorun yasamam
-
Benim arkadaş ehlıyetsiz polislerden kacarken motoru yatırttı yunuslardan altlarında 600 lük makineler var kacarım ederim felan deme yani ;,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)