Millet okuyupta hemen gülmeyin seviyorum ama nası seviyorum öle böle değil bu fuarla birlikte çok daha arttı çok seviyosunuz ve kısa zaman zarfında ulaşamıyosunuz ne yapardınız benim yerimde olsanız
Millet okuyupta hemen gülmeyin seviyorum ama nası seviyorum öle böle değil bu fuarla birlikte çok daha arttı çok seviyosunuz ve kısa zaman zarfında ulaşamıyosunuz ne yapardınız benim yerimde olsanız
Acımadıki, acımadıki
arkadaşım çok sevmek sahip olmanın yarısıdır heralde eğer daha çok seversen seninde olur ehehe şaka yaptım allah kavuştursun ne diyeyim
atardım kendimi köprüden.. hazır senin evde yakın 1. köprüye..
Ah be canım kardeşim neyi neden sevdiğini sandığını ben bildiğimden bu yorumu yapıorum..
Tekrar sölüyorum sana.."Bi cacık olmaaaaaazzzzzzz"
paşam bu deli ne diyor yine Linux mu seviyormuş yoksa
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
neden böyle saçmasapan başlıklar açıyosunuz anlamıyorum doğrusu, burası bir forum(bilgi,tecrübe vs paylaşım ortamı) , bi başlık açmadan önce , birisi neden bunu okumak istesin diye düşünmek tartmak , şu kişi de bundan faydalanabilir diyebiliyosan açmak gerekir diye düşünüyorum.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Fuarla arttığına göre tahmin edebiliyorum Allah kavuştursun bende seviyorum arkadaş...
gençliğine verin arkadaşımızın.. heyecanlı kardeş..zaten kısa sürede anlıcak oda..
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
danger0 adlı üyeden alıntı
abi ne kızıyosun çıkmazdayım bilgi istiyorum sende n yazdığımı ii okumadın heralde hep benmi akıl vercem birazda siz verin
Kızdırmayın beni dağıtırım burayı heeeee
paşam gözün sevem sen biliosun geçermi
Acımadıki, acımadıki
musti bende arap oliim
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
anladıysan fenerli ol dicem anlatmak istemicemmusti81 adlı üyeden alıntı
bu başlığı açma nedenim öncelikle sıkıldım ve herkez motodan bahsediyor istedim bi konuda yardım almak mt ailesinden ztn konuyuda konu dışına açtım
Acımadıki, acımadıki
Sevdiğin şey ne Erhancım? Kız mı motor mu, en başta onu bilelim?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
abi erhan kim alacağın olsun şamil abi bende sein resmine bıyık yapıpta siteye vermezsem sen görürsün abi bu kdr ne sevilir benim gibi motor hastasıShamyl adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
sevdiğin bu olmasın sakın?
bi anlaşma yapalım, motor senin olsun adam benim, olur mu?
lütfen bütün rossi hayranları bana pm atsın:wiinkk:
dünya bi yana 1000RR biyana desen CBR1000RR derim
Acımadıki, acımadıki
bengisunun teklif cazip
cbr isteyelim olmazsa Allahın emriylen verenin bi yüzü vermeyenin ikiyüzü
olmadı kaçırrız hocam
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
selammm ben enson seni bıraktığımda çok iyiydin neoldu bensizlik sana yaramadı sanırım.çekmeyim kılıcı ha getirme beni orayaaaaa bak atlarım siyah incime gelirim oraya gelirsemde çok fena yaparım.kendine gel hiç yakıştıramadım mt ailesinden bi kardeşime .varsa bi derdin ara abini dertleşelim kendine ii bak bidaha istemiyorum böyle topic falan
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
yok water başım şu an dönüyor haldır haldır eve nasıl gtcem acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)