az kalsın ağlayacaktım, bir maçtan değil, 1 golden yattım. oysa bu para bana çok lazımdı.
.
az kalsın ağlayacaktım, bir maçtan değil, 1 golden yattım. oysa bu para bana çok lazımdı.
.
Yuh arkadaş bu mu yani şimdi iddia falan dedikleri olay?Yıllardır mrak ederdim.Sen 3 tane maçın skorunu bil , alacağın para 69 tl.Allah hepinize akıl fikir versin.İlkokul çocuu bile şu olaydaki olasılığın düşüklüğünü bi görüşte anlar.Adamlar ne tezgah kurmuş.Yıllardır milletin parasını yiyolar.
noolmus kı gayet normal kumar işte
www.erkakurye.com
Roma Cagliari maci icin yedi demissin ama anlasilan o ki yememis
bazen bende oynarım iddaa... para tutarsa onu da gider gece kulubünde yerim... haydan geldi huya gitsin...
Hocam sahsen bende yillardir oynuyorum ama benden daha az surede oynayan yeni baslayan arkadaslarim benim vermedigim paralari veriyolar.Biraz irade meselesi.Oynadigimdan beri 300 kupon yapmissam 290 i 2 misli 10 u 3 musludir.2 liradan fazla para vermiyorum.Mac sonuclarini beklerken guzel zaman geciyo heycan veriyo.En fazla aldigim para 2 liraya 600,2 liraya 120 ve 70 baska tutturamadim
Hadi arada oynanır onu anlarım.
Ama öyle manyaklar varki
Türkiye ligini geçtim dünya liglerini ezbere biliyor neredeyse adamlar.
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)