Bir ameliyat ve ortaklik duyurusu
Reklamlar
-
Arkadaslar, uzun zamandir aranizdayim, insallah olmaya da devam edecegim yasadigim surece, son gunleri rahatsizligim nedeni ile nerede ise yataga bagli geciriyorum, agrilarin da asiri olmasi ve hastaligin siddetini arttirmasi nedeni ile mecburen ameliyat yolu gorundu, bir aksilik olmazsa yarin ameliyata girecegim, neye niyet neye kismet, bugun motor fuari basliyor ve niyetim vardi gitmeye ama nasip.
Daha once acmis oldugum bir konu vardi, oraya ekleyecektim ama bulamadim, ameliyat sonrasi icin bir ortak dusunuyorum, umarim forumdan veya motorsever biri cikar
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-devren-yurtdisinda-yasamak-isteyen-ortak-ariyorum-113337335/detay/
Biraz alakasiz gorunecek ama ailem baski yapiyor, gel Turkiyede ameliyat ol yada hic olmazsa sonrasi gel diye, ama buraya bir gelen gidemiyor motor aski gibi bisey, hastasin. sat dukkani, isi dusunme, dinlen diyorlar ama hem cok emek verdim, hem burayi birakmak istemiyorum.
Reklamlar
-
Allah şifa versin kardeşim atlayıp geliyom taylanda
-
acil şifalar tez zamanda sağlığına kavuşman temennisi ile
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
İnşallah ameliyatın iyi geçer, tez zamanda iyileşirsin, Allah şifanı versin.
-
Motosiklet Eğitmeni
Umarim basarili bir ameliyat geçirirsin.
Geçmis olsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz , geçmiş olsun.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Allah yardımcın olsun İnşallah.
Aslında çok kafamı kurcalıyor daha öncede yazışmıştık fakat kısmet bu işler.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Geçmiş olsun Kürşat umarım operasyonun çok başarılı geçer ve bir an önce sağlığına kavuşursun , bende haber bekliyorum ameliyat için hastaneden valla keşke ameliyatsız olabilseydi çok iyi olurdu girekeken iyide çıktıktan sonraki 3,5 saat çok sancılı geçiyor kendine iyi bak bizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsun....
-
canım abi çok çok geçmiş keşke yapabileceğimiz bişeyler olsaydı da yardım etseydik
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
-
Allah (cc) acil şifalar versin,umarım başarılı bir ameliyet sonrası sağlığına kavuşursun.Genç olsaydım belki de oralara gelirdim .Ama artık çok geç
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Allah yardımcın olsun abi.
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Acil şifalar, moraliniz yüksek olsun bu da geçer ..
-
bangkok bölgesi hani o hangover 2 deki ver degilmi yaw geçmiş olsun gelmek isterdim ama halimiz pek iyi degil
-
Abi öncelikle ameliyatın başarılı sonuçlansın, sağlığına bi kavuşta, gerisi insanın halledemiyeceği şeyler değil. Allah yardımcın olsun.
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Adaş acil şifalar diliyorum Allah yardımcın olsun.
-
Allah'tan acil şifalar dilerim..
inşallah hiçbişey anlamadan kurtulursun rahatsızlığından...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
İşallah atlatırsın...
Şimdiden geçmiş olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Sağlığına kavuşmanı diliyorum. Şimdiden Geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)