xj6 fena
Öz hakiki ölümüne ghost
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Ölünce hayalet olur zaten rahat olsun. Ahmaklıktan başka hiç bir şey değil bence!
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
şöyle ki bu olay canım ülkemizde olsa, sağ taraftaki araçlardan birinden balgam gelse vizöre adam pisi pisine gider işte..
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
izledigim en tehlıkelı vıdeoydu yemın edıyorum. bu vıdeoyu sag salım ınternete koyması da mucize bence. bi arabanın tek hareketine bakar hayatı. şans işte öldürmeyen allah öldürmüyo arkadas.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Yolda İp gibi Durmayanada Pıpıpıpıpıpıpıpıpıp Diyor Artık orayı siz doldurun
Sado
Arkadaş nerede çekilmiş bu video? Gerçekten tüm araçlar takip mesafesini korumuş hepside nizami şekilde ilerliyor. Bizim ülkede böyle davransalar akşam mesai saati istanbul trafiği izmite dayanır Gelsinde E5 te dıdıdıdııı yapsın
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
izlerken ben heycanlandım onu sürerken hayal edemiyorum aldığı hazzı. Yalnız adamların şeritlerin tam ortasında durmalarından kaynaklı birşey sinyalsiz tek bir hareketleri yok.Bu da başka ghostrider.
sen gel onu bide anadoluda yap ben seni görüyüm dayım en sağdan en sola en soldan en sağa geçiyo kırmızıda geçip onu durduran trafik polisine ne var yani kendi memleketimizdedemi kırmızıda geçemicez diyo kendini çeviren polisin alkol varmı sorusuna olacaktı şurda bi 70 lik rakı bulabilirsem veriyim abi diyo oralarda trafik kurallarına saygı var sen gel bakiim burda yap emmolusu
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Bu adamı istanbula getirin aynı şeyi yapsın 5 dakikada üzerine 45 tane kapı açılır,17 pet şişe atılır,25 sigara,33 tükürük derken ghost rider olur Raped Rider
Karadeniz - Giresun.
varsa 2 kg gelsin, gerçekten ghost olur çıkar...
burası,
burdan çıkış yok....
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
araçlardan birinin bile şerit değiştirmemesi büyük şans yoksa çok kötü patlardı
adamlarda kural var kardeşim o yüzden bu kadar rahat aralardan ilerliyor ha bir de ara da ara yani rahat bir otomobil sığar...
yiyorsa gelsin de urfada kullansın öyle...buradaki öküzler kuralsızlıkta guiness rekorlar kitabına girer
ayrıca km baktım ortalama 100 km/s gidiyor ama kamera görüntüsüne bakarsan sanki 150-200 onu da anlayamadım bir hile var bunda
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)