Merhabalar, bir televizyon reklamında oynamak üzere (goldwing üstünde duracak) 50'li yaşlarında beyaz saçlı tercihen uzun saçlı abiler eğer ilgilenirseniz cevap bekliyorum efenim.
Merhabalar, bir televizyon reklamında oynamak üzere (goldwing üstünde duracak) 50'li yaşlarında beyaz saçlı tercihen uzun saçlı abiler eğer ilgilenirseniz cevap bekliyorum efenim.
Wildgoose Rider - Transalp 650
tamda bu tarife uyacak birini tanıyorum hemde bu sitede hemde çapırcı hemde uzun saçlı hemde saçları kır , goldwınge hasta hemde yakışıklı ama kendisi ne der onu bilemem
goldwıngı bilmemde cbf nin üzerinde güzel dururum , benden olmammı ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
yaşlandırma tekniği ile ben gönüllü olabilirim...
<<<<< genç ve yakışıkli olsa olmaz mi ?
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
ulaşma şansım nedir? kimdir? kimlerdendir?
Wildgoose Rider - Transalp 650
Aga benm gibi karizmatik biri dururken yaşlı amcayı napacaksınız !
Bkz : Profil fotoğrafım.
Motosikletli Kaplumbağa...
Tam Tanju abime göre bi durum ama yapmaz ki öyle şeyler Hem uzun ve beyaz saçlı hem 45-50 yaşlarında hem de motorcu.Sayfanın linkini atıyım ona da bi baksın bakalım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
150 kg lık bırı lazım olursa bende burdayım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tühhh saçtan kaybettik.
Zaten benim gibi herifide jön yapacak değiller ya.Arka sokakların dış çekimleri genelde beykozda çekiyorlar, işyerim kavacıkta bir gün çekime denk geldim.Liseli gençlere uyuşturucu madde satan kel kafalı kötü adamı canladırırmısın dediler. hemde borcunu ödemeyen genci dövme sahnesi falanda olacakmış.Olmaz prensiplerime ters dedim. Ben halk için varım. beni halkım yarattı. benim halkıma sorumluluklarım var.
Yahu içimdeki jönü görün artık.Neden hep kel kafalı kötü adam gibi algılanıyorum ben. Kel kafalı ve kötü olduğum içinde olabilir mi acaba.? Gerçi benim jön olduğu filmi kim çeker ve bunu hangi aklı evvel niye seyreder O da ayrı bir mesele.
Neyse demek ki bu seferde saçtan kaybettik.Ama umudumu kaybetmedim. Bir gün mutlaka olacak.
"“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
"İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer
Deli Çerkes abicim şaçlandırma tekniği seni kurtarır
ARkadaş zıppırman i tarif etmiş ama muhalif adamdır o konuya da muhalif olur kabul etmez kanımca.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
50 yaş üzeri, beyaz saçlı uzun saçlı deyince aklıma ilk cüneyt arkın geldi. geçenlerde bioxcin reklamında oynamıştı, sizin reklama en ideal aday budur
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
cüneyt abim oynarsa atacağı oklar için "fiuvvttt" şeklinde dublaj yapabilirdim ama saçlarım sarı
Her şey uyuyor ama "saç" tan kaybettik
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)