Tanju abimden okey geldi, görüşmek ister. Özelden telefon numaranızı yazar mısınız? Ya da ben mi yazayim?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ııı Yüce abi de olabilir aslında saçları kısa ama yeterince karizmatik saç açığını kapatır
Ninja
Tam aradiginiz adamin adi HAKKI ORUN facebook da fotograflarina bir goz atin. Hem cok saglam bir motorcu hem goldwing konusunda cok deneyimli hemde muthis karizmatiktir. Kamera onu konusundada oldukca tecrubelidir ilgilenirseniz irtibat kurmanizi saglarim.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Göbek: Var ziyadesiyle
Saç : Var Ziyadesiyle
Boy :165
Kilo : 88
Beyazlık saç: %20 oksidanla açabilirim.
Göz:Yeşil
Döt: Geniş ve yere yakın
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Tamam ben tam 50 likim , saçlar tam beyaz değil %40 gibi , motor goldwing veya ne olursa olsun , her türlü kullanılır (ehliyetli ) Boy kilo falan tam yerinde , göbek yok , kellik hiç yok !
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
hocam 185 boylarında 80 kilo genç yakışıklı olsa olmazmı
(saçları boyatabiliriz)
hiç bana göre değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Neden erkek?
diye sorasim var.
Neden ellili yaslarda beyaz saçlarini rüzgarda savuran bir kadin degil de erkek?
Memlekette bunun imkansizligindanmidir bu çaresizlik?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Yahu ne alakası var içip içipmi yazıyorsunuz anlamıyorum.
Eğer kullanıcı hedef kitlesi bayan olsaydı bayan oyuncu kullanırlardı.
Dünyada kaç tane bayan goldwing kullanıcısı vardır? Ben söyleyeyim neredeyse yok denecek kadar azdır... çünkü bu model erkek zevklerine hitap ediyor
bu bir monster 696 olsaydı eğer hedef kitle bayan olabileceğinden reklamı ona göre olabilirdi.
Bunun cinsiyetle gerilikle alakası yok yani.
Türkiye, oradan gördüğün gibi çağ dışı bir yer değil..
öyle semtleri varki fransızlar barbar kalır kültür şoku yaşar...
Kendimizi küçümsemekten başka birşey bilmiyoruz arkadaş,genlerde var galiba bu..
imla hataları için affola..
[B]King is back baby!King is back![/B]
şu reklam filmini 11-12 sene sonra çekseniz olmuyormu...hem o zamana kadar saçlarımda uzardı...
Emekli olunca saçları uzatıcam...Malum 657 li yim..1-2 yıl bekleseniz ? Yaş tamam...saçlar da bembeyaz....Hadii bee....
Hadi saçtan geçtim. Hem üzerine oturmakta neyin nesidir. ? sürmedikten sonra hayatta oturmam.Zate goldwingte motormu Allah aşkına ?
Neyse kendimi Harley reklamına saklayayım bari.
( kedinin ve uzanamadığı cigeri görünce yaptığı çamurrrr )
Macho king grubunda bir Metin kardeş vardı. Tam aradığınız reklam oyuncusu , Rahmetli Barış manço gibi saçları var.Extradan dövmeleri bile var.
"“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
"İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer
18 yaşında 1.70 m boy 93 kiloluk bir şey ararsanız buralardayım şayet bu yıl okulu bırakıp oyunculuk için hazırlanacağım.
Sür gari
Tariflere uygun bir tanidigim var ;
50 li yaslarda, beyaz sacli, fizik olarak goldwinge uygun
Ama asla reklamda HONDA'ya binmez
Kendisi yamaha bayisi
Sonra milletin dilinden kurtulamaz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)