araba krikosundan boru bükme makinası olurmu ? buyrun :)
Reklamlar
-
30 Nisan 2013, 13:30
zaten işin en zor kısmı inmek be abi gayet güzel yapmışsın işte ben ne inişler gördüm :D zaten göz çok yanılıyor, daha mesafe var gibi düşünüp kendine bir açı belirliyorsun, ama bir bakmışsın sanki yaklaştıkça daha da hızlanıyorsun.. zamanla oturacak bir hadise..
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Reklamlar
-
30 Nisan 2013, 13:41
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
30 Nisan 2013, 14:08
abi harnes araştırdım nette ama bir türlü bulamıyorum..:(
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
30 Nisan 2013, 14:27
Ayakta alkışlıyorum
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
30 Nisan 2013, 15:26
Hocam boru bükmenin ilk hali son halini görünce ucagın son halini düşünemiyorum.
Senin gibi biriyle tanışmak isterim müsait bir zamanında.
-
30 Nisan 2013, 23:35
Kocaeli İl Temsilcisi
MBHoro adlı üyeden alıntı
abi harnes araştırdım nette ama bir türlü bulamıyorum..:(
nette zor biraz burak forumlarda aramak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
ODUNCU adlı üyeden alıntı
Hocam boru bükmenin ilk hali son halini görünce ucagın son halini düşünemiyorum.
Senin gibi biriyle tanışmak isterim müsait bir zamanında.
11 mayısta serdivan kırantepede olacağım allah bir mani vermez ise , tüm gün ordayım , gelirsen tanışırız inşallah kal sağlıcakla.
-
02 Mayıs 2013, 10:03
Tamam hocam oradayım inşallah.
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
nette zor biraz burak forumlarda aramak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
11 mayısta serdivan kırantepede olacağım allah bir mani vermez ise , tüm gün ordayım , gelirsen tanışırız inşallah
kal sağlıcakla.
-
03 Kasım 2013, 17:43
ihtiyaçlar keşiflerin anasıdır derler.tebrikler ustam.boru kavis ve büküm için dar ve geniş açılı bir makina lazım oldu geçenlerde 21likle 27 lik borular için.makina fuarında bir boru kıvırma makinası sordum üffff.her şeyi parayla almaya kalksak paramız yetmez.hurdacıda çalışır ileri geri ayak butonlu bir lastik sökme makinası aldım 150 tl.komple kafa ve göbek aparatını iptal edip tornacıma bir boru kalıbı yaptırdm.2 adetde ray rulmanı al sana dar ve geniş büken boru kıvırma makinası.maliyetmi hazırı 6 bin tl ye göre çok ucuz 35o tl. tamamı .1000 i geçgin keçi boyun kilit sistemi ve onlarca sera borusu kıvırdım maşallah daha henüz tıık yok.laf aramızda kafa sistemini söktüğüm zaman gaz altı kaynak robotu otomasyonuna dönüyor.bunlar birnevi mucitlik olsada işin ucu imkansızlık ve çaresizliğe dayanıyor.allah senin gibilerin sayısını çoğaltsın diyorum.
-
29 Kasım 2013, 21:28
Kocaeli İl Temsilcisi
avcrom egsoz adlı üyeden alıntı
ihtiyaçlar keşiflerin anasıdır derler.tebrikler ustam.boru kavis ve büküm için dar ve geniş açılı bir makina lazım oldu geçenlerde 21likle 27 lik borular için.makina fuarında bir boru kıvırma makinası sordum üffff.her şeyi parayla almaya kalksak paramız yetmez.hurdacıda çalışır ileri geri ayak butonlu bir lastik sökme makinası aldım 150 tl.komple kafa ve göbek aparatını iptal edip tornacıma bir boru kalıbı yaptırdm.2 adetde ray rulmanı al sana dar ve geniş büken boru kıvırma makinası.maliyetmi hazırı 6 bin tl ye göre çok ucuz 35o tl. tamamı .1000 i geçgin keçi boyun kilit sistemi ve onlarca sera borusu kıvırdım maşallah daha henüz tıık yok.laf aramızda kafa sistemini söktüğüm zaman gaz altı kaynak robotu otomasyonuna dönüyor.bunlar birnevi mucitlik olsada işin ucu imkansızlık ve çaresizliğe dayanıyor.allah senin gibilerin sayısını çoğaltsın diyorum.
sağolasın üstadım belliki sizde çok çaresizlik yaşamışssınız saygılar sunarım...
-
03 Aralık 2013, 20:13
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)