Seninle benzer yanlarımız çok,seni çok uzun zamanlardır takip ediyorum ,hayranlıkla.
Bende sen gibi insanın elinden gelen herşeyi kendisinin yapabilmesinin tadının başka olacağının iddaasındayım ve öyle yapmaya çaşılıyorum,Fotoğrafçı yım,ama evimin sıva,elektrik su işleri ni kendim yaptım Allah a şükür.
Sanada Jimmy Jib yaptığını öğrendiğimde kanım ısındı.
Benimde çocukluktan beri hayalim çalışmalarım hep Pilot olmak,uçmaktı ama bu hayalim sağolsunlar Annnem ve Babamın zorla beni İmam Hatib Okuluna göndermesi ve ile tehlikeye düştü çünkü okulun son sınıfında Kenan evren kararlarıyla tam engellendi,ama Gene yılmadım Eskişehir İnönünde paraşüt eğitimleri aldım,daha sonra planör eğitimleri ile devam etti ama gene engeller çıktı,o zaman alnladım ki devletin herkesiminde bu engeller önüme çıkacak,mesleğe yöneldim,neyse uzun hikayeler.
İşte bende hayatım gerek alet edavat ne gerekiyorsa dışarıdan alınanlar neler varsa bizim milletimiz üretsin,varsa milletimizin ürettiğini alalım diye düşünenlerdenim ama bizim ülkede herşeyde engeller ,bürokrasiler,maddi manevi siyasi çıkarlar önde tutulduğu müddetçe birşeyler olmuyor olmazda,ama genede inancımızı kaybetmek yok en azından kendi çapımızda neler yapabileceksek yapmaya çalışacağız,ki başkalarına da örnek olsun,
hele senin şansın yok
üretmeye devam ediceksin
saten kendin duramassında
sen benim projeleri hazırlayıp ta portotiplerini yaptıklarımı gerçeğe dökensin,seni bu yüzden takdir ediyorum
Benim ve İnönü de paraşüt eğitim almış oğlumunda tek hedefimiz gene uçmak,kendi asıl hedefim kendi yaptığım paramotorum da oğlumla beraber uçmak,inşallah bu olacak,ama önce senin paramotorunla uçuşunu bekliyoruz, inşallah Allah yardımcın olsun...ALLAH a emanet ol