araba krikosundan boru bükme makinası olurmu ? buyrun :)
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
İşte İrfan Usta nın Gyrokopteri....
Yakında istanbul semalarında gezecek....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
Ne demek... Biz de indirdikgandirdiydik zaten...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Adana İl Temsilcisi
tek kelimeyle KOCAMAN BİR BRAVO irfan kardeşime.MT.seninle gurur duyuyor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Sabah sabah aklıma geliverdi bir anda. bunu uçururken paraşüt kullacaksınız değil mi.? Sanki paraşüt işin içine giriyorsa sağlık raporu ve 35'den gün almamanız gerekiyor diye aklımda kalmış. Araştırdınız mı Türk hava kurumundan olayın izin ve eğitim yönlerini irfan bey ?
Mini Denizaltı isteriz. Hovercraftta isteriz. Çok şeymi istedik ne ?
Aslınıda ana gövdeye sörf yelkenide takılsa , rüzgarlı günlerde karadada güzel gider bu yaptığınız.
"“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
"İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer
-
Kocaeli İl Temsilcisi
adanalı adlı üyeden alıntı
tek kelimeyle KOCAMAN BİR BRAVO irfan kardeşime.MT.seninle gurur duyuyor.
teşekkür ederim bora abicim sen iyisin inşallah, yaramazlık yok değilmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Sabah sabah aklıma geliverdi bir anda. bunu uçururken paraşüt kullacaksınız değil mi.? Sanki paraşüt işin içine giriyorsa sağlık raporu ve 35'den gün almamanız gerekiyor diye aklımda kalmış. Araştırdınız mı Türk hava kurumundan olayın izin ve eğitim yönlerini irfan bey ?
Mini Denizaltı isteriz. Hovercraftta isteriz. Çok şeymi istedik ne ?
Aslınıda ana gövdeye sörf yelkenide takılsa , rüzgarlı günlerde karadada güzel gider bu yaptığınız.
doğru söylersin hocam yaştan yırtıyorum sağlık raporu da sorun değil yasal yönden nisan ayında inşallah lisansımı almış olacağım allah kaza keder vermez ise
bu arada şu projemi bitirdikten sonra bahsettiğiniz gibi denizaltı olmasada karada ve suda yol alabilen bir anfibi türü araç düşüncem daha önceki paylaşımlarımda düşündüğümü söylemiştim evet ciddiyim şu an için söz konusu değil ama paramotor olayını hallettikten sonraki yoğunlaşacağım araç türü anfibi türünden gölet dere, deniz ve karada yol alabilecek bir araç olmazmı pekala olur insan istesin yeterki yazılarınızı zevkle takipteyim hürmetler
-
Adana İl Temsilcisi
çok şükür iyiyim kardeş.bir yaramazlık yok.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Özel değil ise aracın size toplam maliyeti ne kadara çıktı ? veya çıkacak?
"“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
"İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yaz, malzeme listesi:
eski kasa skoda
3 elarabası tekeri
pervane
ybr 125 motoru
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Söyleyecek şeylerin bittiği zamanlardan bir tanesini yaşıyorum şu anda.
Gidon için boru büktürmek istediğimde bu işi yapanların burnundan kıl aldırmaması ve tok esnaf tavırlarına uyuz olur ist. içinde yaklaşık 100 yaparak bu işi yapacak adamı evimde 40 km. mesafede bulmuştum. ve 2 metrelik boruyu kılıç gibi motoruma bağlayıp yarım gün dolaşmıştım. Ellerine sağlık helal olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Konuyu en basından sonuna kadar okudum,herkes söyleneceklerin hepsini söylemişler be kanka ,bana bişey bırakmamışlar
Bende sustum valla ,tebrikler ... dert görmesin ellerin,yüreğin ...
Ve ZAMAN usulca fısıldadı:
' BANA BIRAK '...
-
ustam hazır paramotorun gövdesi var. brandadan çift katlı etek dikirirsen ilave bir motor ile hovergraf a dönüştüre bilirsin senın paramotor şasesini. böylece yapılan ekleme ve çıkartmaya göre hem havada hem karada hemde denizde giden araç olayına dönüşür prejen. heyt yawrum be beyin bedava. çoşu verdim gene.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Söyleyecek şeylerin bittiği zamanlardan bir tanesini yaşıyorum şu anda.
Gidon için boru büktürmek istediğimde bu işi yapanların burnundan kıl aldırmaması ve tok esnaf tavırlarına uyuz olur ist. içinde yaklaşık 100 yaparak bu işi yapacak adamı evimde 40 km. mesafede bulmuştum. ve 2 metrelik boruyu kılıç gibi motoruma bağlayıp yarım gün dolaşmıştım. Ellerine sağlık helal olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
haklisim sadik insanin isi dustugunde onemsemediginiz bir konu oldugunda o konu icin fellik fellik cozum aramak ve sorun yasamak insanin moralini bozan seyler gercekten kendi isini kendin gorebiliyorsan iste asil mesele bu tesekkur ederim dostum sanada kazasiz surusler insallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------
sus'KUN... adlı üyeden alıntı
Konuyu en basından sonuna kadar okudum,herkes söyleneceklerin hepsini söylemişler be kanka ,bana bişey bırakmamışlar
Bende sustum valla ,tebrikler ... dert görmesin ellerin,yüreğin
...
Sagolasin kankam sana seviyorum biliyorsun gorunmuyorsun bu aralar ozlettin kendini
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------
yamyamaha adlı üyeden alıntı
ustam hazır paramotorun gövdesi var. brandadan çift katlı etek dikirirsen ilave bir motor ile hovergraf a dönüştüre bilirsin senın paramotor şasesini. böylece yapılan ekleme ve çıkartmaya göre hem havada hem karada hemde denizde giden araç olayına dönüşür prejen.
heyt yawrum be beyin bedava. çoşu verdim gene.
Bak simdi gene cepten yaziyorum gene aklimi celiorsun ama gene evden devam edelim derim
-
İcat çıkarma başımıza demedik mi? :D
Vay İrfanım sonunda bitirdinha . Vallaha azım bi karış açık kaldı.Helal olsun sana kardeşim. Eline emeğine sağlık. Yalnız bunun artçılı versiyonunu da bekliyorum Habarın ola.
Havalar ısınsın bi rahatsız edicam seni
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
irfan abi icatlara tam gaz kolay gelsin, sevgiler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)