Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

özel Teşekkür...

REKLAM ALANI
    kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Nihayet 4 günden sonra evime kavuştum şükür

Evime kavuştum ama sanki ordaki evimden ayrılmış gibide oldum buara :(
    İnanın okadar keyifli 4 gün geçirdim ki sormayın
    sitede hep tanıştığımız niklerden tanıştığımız birçok dostumla yüz yüze görüştüm ve inanın çok keyif aldım.Fuar ı anlatmaya gerek yok herşyiyle mükemmeldi.orda olan arkadaşlarım zaten biliyor gelemeyen arkadaşlarda resimlerden görmüş kadar oldular.Gönül isterdiki 18.000 üye orda olabilseydi.ama saglık olsun inşallah gelemeyenlerde seneye orda hep beraber oluruz kısmet
    Sevgili arkadaşım SHEMOTO
    Orya geldiğim ilk saatlerde beni karşılaman ve ardından fuar boyunca benide peşinden sürüklemelerinden, arada yolunda gitmeyen işlerden dolayı kızmalarından ama kimseyi kırmayıp yine gülümsemelerinden,dönecegim saate kadar benimle ilgilenmen misafir perverliğinden dolayı çok teşekkür ederim.

SKULLHUNTER (erhan kardeşim)
    Güler yüzün ,samimiyetin,misafir perverliğin ve enson beni uçaga yetiştirmek için gösterdiğin çaban için.ve benim siyah incinin dışında ilk defa motorumdan başka bir motora artçı yaptığın için çok teşekkür ederim
    Reklam tasarım ve buna benzer konularda hep yanınızda olucam
    EYONG dostum
    senide çok sevdim.kızının iyileşmesinede çok sevindim.seninde dostane güler yüzüne hiç gölge düşmesin herşey için teşekkürler
    DANGER0 dostum kardeşim
    Her stanta geldiğimde veya sen benden sonra geldiğinde(genelde ben senden önce geldim ya gerçi) o sıcacık samimiyetinden dolayı teşekkürler.
    Veeeeee kader arkadaşım EGEKNN Kenan kardeşim
    Seninle aynı arabada seyahate başladık,aynı yerde yolda kaldık kader arkadaşım senide seviyorum herşey için teşekkürler.inşallah yanınada gelicem bigün
    KABİL dostum
    hersabah tükkanı beraber açtık seninle orda verdiğin emeklerin ve beni dün gece için evinde misafir etmek istedin inan bu beni çok ama çok mutlu etti sana da çok teşekkür ediyorum
    İBRAHİM kardeşim memleketin en fazla ehliyet dagıtan insanı
    yaptığın herşey için,ve o trafik yoğunluğu içinde beni alan a bırakma teklifin ve samimiyetin için çok teşekkür ederim.
    UTKU güzel kardeşim çok emek verdin hall ler arsında ezilme pahasına senide çok sevdim teşekkürler
    Veee sitenin minnacık kızı BAHAR cığım.dobralığın ve herşeyi sahiplanmen ve samimiyetin güzler yüzün hiç solmasın senide çok seviyorum.(meyve suyunu saklayıpta benimle paylaştığın için sana çok teşekkürlerrrrrrrrrr.

Orda tanıştığım Elsiva,Edtunç,Zühtüpaşa,Jameika,Metehan ,Prometeus,Karakız,
    cenkmenderes,a2ehliyet,Cbr1000RR,Khutuck,olcan138, Womenraider,ledo
    ve şuan adını hatırlayamadığım diğer dostlarım dan özür diliyorum.sizleri tanımaktan çok mutlu oldum.Ben adanadayım kapımız ,kulübümüz herkese açık kendinize iyi bakın bu dostluklar hiç bozulmasın hoşçakalın dostlarım

Yeni not:Burda teşekkür ü eksik yaptığım bir arkadaşımdan özür dilemek istiyorum.ELSİVA.çok zor şartlarda okulundan rapor alarak benim ısrarlarımı kırmayıp fuara a gelen arkadaşım.ve başka durumlar vardı onlarıda hiçe sayıp atlayıp fuara gelmişti .arkadaşım seni seviyorum.geldiğin için çok teşekkürlerrrrr
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    bişi diil
    ilk iğrenç espiriyi ben yaptım

womanrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    kılıçbalıı bende çok memnun olduuummm herkese çok teşekkür ediyorum sayenizde çok güzel bi hafta sonu geçirdim tekrar görüşmek dileiyleee
    ...............

kabil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Önemli değil ne demek.
    Biz bir aileyiz diyorsak bu lafta kalmamalı tabii ki.
    Yapılan bir organizasyonda bizde her zaman elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız.
    Samimiyetin, onca emeğin için biz de sana teşekkür ediyoruz.
    Yolumuz düşerse sizin o tarafa uğramadan geçmeyiz, senin gibi bir dosta kapımız her zaman açık İstanbul'a yolun düşerse seni de her zaman bekleriz.
    Umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz.
    Four wheels good , two wheels better...

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Ben de seni tanıdığıma sevindim abi Cengiz Abi'ye selamımı iletmeyi unutma ayrıca
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Abi ne dekem lafı mı olur

Yannız iki dakkada benim oğlanın cinsiyetini değiştiya helal olsun

Lan pro sende mi geldin, ben niye görmedim lan???
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    her ne kadar ilk tanımam seni arkadan görme vasıtasıyla olsa da (aslında ibo kulağıma eğilip sufle de verdi ) sonraki her görüşümde tanıdım ve tanıyacağım, seni tanıdığıma çok bi' çok memnun oldum inan. (hele fuarın içerisindeki standımızda gördük seni, nasıl güzel nasıl etkileyici göründüğünü anlatamam
    cumartesi günü bi dünya sorun olmasa fuarın kapanışına kadar kalıp yardımcı olmak isterdi gönül, ama olmadı maalesef.

fuarda dolaşırken diğer motosiklet sitelerinin standlarını da görme fırsatı oldu, önce "vay, sağlam hazırlanmışlar" dedim ama sonrasında gördüm ve görüyorum ki hiç biri motosiklet.net sıcaklığını yaşayamıyor, o standların hepsi garip kalıyor bu coşkunun bu samimiyetin yanında...

teşekkürler ederim, tanıştığım ve tanışamadığım herkese...
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    1000RR06
    abi bende seni tanıdığıma sevindim en çok tanımak istediğim ist. dışı üyelerdendin sevgi ve saygıyla kal abi
    Acımadıki, acımadıki

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı kılıçbalığı adlı üyeden alıntı

SKULLHUNTER (erhan kardeşim)
    Güler yüzün ,samimiyetin,misafir perverliğin ve enson beni uçaga yetiştirmek için gösterdiğin çaban için.ve benim siyah incinin dışında ilk defa motorumdan başka bir motora artçı yaptığın için çok teşekkür ederim
    Reklam tasarım ve buna benzer konularda hep yanınızda olucam
    Asıl ben tesekkur Yusuf abi. Tekrar Görüşmek Üzere

Pro. sen e zaman geldin fuara yaa

Motosikleti
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı
    Abi ne dekem lafı mı olur

Yannız iki dakkada benim oğlanın cinsiyetini değiştiya helal olsun

Lan pro sende mi geldin, ben niye görmedim lan???
    Kardeş ben kızın var biliyordum.özür dilerim bidaha olmaz
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

Motosikleti
    1000RR06
    abi bi benmi gördüm bu proyu
    Acımadıki, acımadıki

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    adana ya sevgiler Kılıçbalığı Seni görmek tanılabilmek güzeldi ,İnşallah kısmet olurda bir daha gelebilirim o güsel kebap lardan yemeye ( ne oburum yaa ama cok güzeldi naapiim )
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    yaww gelde kıskanma bizim grubu toparlayıp buluşma yerine gelene kadar baktık gitmişler hadiii bastık fuarda yakalarız diye otoparkta yakaladık (ama o zamana kadar bütün motor guruplarına soruyoruz ''motorsiklet net tenmisiniz'' diye )motoru park edip içeri girdik (galiba grup o sırada çadırdaymış ) grubu kaybettik stand dada sağlıklı bilgi alamayınca belkide omuz omuza geçtik ..belkide beraber aynı motora baktık ama tanımadığımız için neyse.....birdahaki sefere...

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Yusuf abicim bende seni tanıdığım için çok memnun oldum. Bu arada getirdiğin meyvesuları için teşekkür ederiz, iyi geldi valla.

(bu arada bandana falan olmaz kask görmek istiyoruz kask )
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    Alıntı danger0 adlı üyeden alıntı
    Yusuf abicim bende seni tanıdığım için çok memnun oldum. Bu arada getirdiğin meyvesuları için teşekkür ederiz, iyi geldi valla.

(bu arada bandana falan olmaz kask görmek istiyoruz kask )
    sus beeeeee hemen açık verme öyle .şaka dostum ya kasksız binilmez motora zatenbu kafa lazım bana daha daha ne işler yapıcaz site için dimi.kırık kafadan çıksa çıksa bozuk sesler çıkar

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Teşekkürler yusuf abi bende seni tanıdığıma çok sevindim samimi hoş sohbet güler yüzlü kısacası adam gibi bir adam arkadaşım abim oldu izmire herzaman beklerim adanaya da yolum düşecek olursa ilk arıyacağım kişisin marmaris olayı olursa barış la seni sık sık rahatsız ederim zaten

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Eyong & Skullhunter abi saat 17'ye kadar fuardaydım. Danger0 ve EgeKnn ile görüştüm sadece mod'lardan Sonra şimdi sayamayacağım bir sürü arkadaşımla tanıştım. Hatta öyle ki bizim standta durup SuperEvaRiders'tan insanlarla bile tanıştım
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Ahhhhhhhhhhhhhh ah ben gelemedim gidemedim,ama sağlık olsun kankim ordaymış o yeter bana,bizi Adana motosiklet net ekibinden en iyi şekilde temsil ettiğinden adım gibi eminim.Mazeretim var asabiyim ben,Seneye kısmetse beraberiz.Belki motırlarla geliriz
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Yusuf abi seninle tanışmak büyük bir zevkti
    ve seninle burada yazıştıktan sonra senin montunla fuarda görmek çok güzeldi
    bir an yaşasın kılıçbalığı nı buldum dedim (öz abimi görmüş gibi sevindim)
    yanında durup sorduğum o anı hiç unutmıyacağım.

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı
    Eyong & Skullhunter abi saat 17'ye kadar fuardaydım. Danger0 ve EgeKnn ile görüştüm sadece mod'lardan Sonra şimdi sayamayacağım bir sürü arkadaşımla tanıştım. Hatta öyle ki bizim standta durup SuperEvaRiders'tan insanlarla bile tanıştım
    kazıklandın olm sen
    Acımadıki, acımadıki

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler