Nihayet 4 günden sonra evime kavuştum şükür
Evime kavuştum ama sanki ordaki evimden ayrılmış gibide oldum buara :(
İnanın okadar keyifli 4 gün geçirdim ki sormayın
sitede hep tanıştığımız niklerden tanıştığımız birçok dostumla yüz yüze görüştüm ve inanın çok keyif aldım.Fuar ı anlatmaya gerek yok herşyiyle mükemmeldi.orda olan arkadaşlarım zaten biliyor gelemeyen arkadaşlarda resimlerden görmüş kadar oldular.Gönül isterdiki 18.000 üye orda olabilseydi.ama saglık olsun inşallah gelemeyenlerde seneye orda hep beraber oluruz kısmet
Sevgili arkadaşım SHEMOTO
Orya geldiğim ilk saatlerde beni karşılaman ve ardından fuar boyunca benide peşinden sürüklemelerinden, arada yolunda gitmeyen işlerden dolayı kızmalarından ama kimseyi kırmayıp yine gülümsemelerinden,dönecegim saate kadar benimle ilgilenmen misafir perverliğinden dolayı çok teşekkür ederim.
SKULLHUNTER (erhan kardeşim)
Güler yüzün ,samimiyetin,misafir perverliğin ve enson beni uçaga yetiştirmek için gösterdiğin çaban için.ve benim siyah incinin dışında ilk defa motorumdan başka bir motora artçı yaptığın için çok teşekkür ederim
Reklam tasarım ve buna benzer konularda hep yanınızda olucam
EYONG dostum
senide çok sevdim.kızının iyileşmesinede çok sevindim.seninde dostane güler yüzüne hiç gölge düşmesin herşey için teşekkürler
DANGER0 dostum kardeşim
Her stanta geldiğimde veya sen benden sonra geldiğinde(genelde ben senden önce geldim ya gerçi) o sıcacık samimiyetinden dolayı teşekkürler.
Veeeeee kader arkadaşım EGEKNN Kenan kardeşim
Seninle aynı arabada seyahate başladık,aynı yerde yolda kaldık kader arkadaşım senide seviyorum herşey için teşekkürler.inşallah yanınada gelicem bigün
KABİL dostum
hersabah tükkanı beraber açtık seninle orda verdiğin emeklerin ve beni dün gece için evinde misafir etmek istedin inan bu beni çok ama çok mutlu etti sana da çok teşekkür ediyorum
İBRAHİM kardeşim memleketin en fazla ehliyet dagıtan insanı
yaptığın herşey için,ve o trafik yoğunluğu içinde beni alan a bırakma teklifin ve samimiyetin için çok teşekkür ederim.
UTKU güzel kardeşim çok emek verdin hall ler arsında ezilme pahasına senide çok sevdim teşekkürler
Veee sitenin minnacık kızı BAHAR cığım.dobralığın ve herşeyi sahiplanmen ve samimiyetin güzler yüzün hiç solmasın senide çok seviyorum.(meyve suyunu saklayıpta benimle paylaştığın için sana çok teşekkürlerrrrrrrrrr.
Orda tanıştığım Elsiva,Edtunç,Zühtüpaşa,Jameika,Metehan ,Prometeus,Karakız,
cenkmenderes,a2ehliyet,Cbr1000RR,Khutuck,olcan138, Womenraider,ledo ve şuan adını hatırlayamadığım diğer dostlarım dan özür diliyorum.sizleri tanımaktan çok mutlu oldum.Ben adanadayım kapımız ,kulübümüz herkese açık kendinize iyi bakın bu dostluklar hiç bozulmasın hoşçakalın dostlarım
Yeni not:Burda teşekkür ü eksik yaptığım bir arkadaşımdan özür dilemek istiyorum.ELSİVA.çok zor şartlarda okulundan rapor alarak benim ısrarlarımı kırmayıp fuara a gelen arkadaşım.ve başka durumlar vardı onlarıda hiçe sayıp atlayıp fuara gelmişti .arkadaşım seni seviyorum.geldiğin için çok teşekkürlerrrrr