Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bana yardımcı olursanız sevinirim

REKLAM ALANI

merhabalar ben rüyamda yılanlar gördüm ve ben rüyamda evimden uzak bir mekanda idim ve rüyamda yeşil renkli ve siyah renkli de olan bir yılan gördüm yılan kuyruğunun üzerinde hareket ediyordu ve yılan biraz büyüktü ve yılan biraz hızlı hareket ediyordu ve beni gördü ve üstüme üstüme kuyruğunun üzerinde hareket ederek geldi ve beni ısırıcakken ısıramadı sonra ısırdı bu ne demektir ne anlama geliyordur benim bir düşmanım mı var ne anlama geliyor bu bu işaret midir ve hastalık korku endişe sıkıntı stres üzüntüyümü işaret ediyordur yani anlamını merak ediyorum ve yakında benim bir düşmanım mı olucak yılanın başı yeşil di fıstık yeşiliydi internette bir sitede şöyle yazıyordu kendini bir yılanın soktuğunu gören, düşmanından zarar görür.
    Rüyada, Kendisini yılanın ısırdığını gören kimseye düşmanı tarafından bir eza ve meşakkat erişir.

Rüyada, yılan soksa, bir musibete düşer ve halas olmadan ümit kesilir yazıyordu sizce bunlar doğru mu yani böyle rüya tabirlerinin hepsi doğru mudur ve ben bir düşman mı edinicem ve bir musibetemi düşücem ve bana bir eza ve meşakkat mı erişecek korkuyorum sizce neyi işaret ediyor bana bu rüya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    senin iyi bir psikyatri uzmanına görünmen gerektiğini işaret ediyor arkadaşım

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    sen uyurken kıcının sol lobu yada sag lobu acık kalmısa denk gelıo kardesım.aynı zamanda pencerede acık olunca ayazda kalıyo ve ortaya boyle sacmalık cıkıyo.benden sana tavsıye.bırak bu hurafelerı.yılanmıs bılmem neymıs.bak bu gece kandıl.ac yuce kıtabımız kur-an-ı kerımı oku bı yasın bı ayet-el kürsi sonrada dıle rabbımden sıkıntıya korkulardan uzaklas be guzel kardesım.allaha sıgın baska da dost lazım degıl.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    bkz: sen çok yanlış gelmişsin kardeş
    Ayrıca neden bir rüyaya anlam yüklemek zorunda hissediyosun kendini? Birilerinin uydurduğu rüya anlamlarıyla hayatını mı şekillendireceksin?
    Mengu16 bunu beğendi.

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    bu tarz konular açan bi arkadaş vardı yok japonyaya gitmelimiyim o ünlü beni severmi vs. diye heralde arkadaşı oluyosun sen
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Rüyalarını gerçekte olacak olaylara yüklemeye çalışan insanları anlamıyorum. Rüya işte..
    Yılan da yılandır, bir hayvan türü yani. Karınca gibi, inek gibi, kuş gibi bir hayvan.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    http://tr.wikipedia.org/wiki/R%C3%BCya

Burada değişik bilgiler var.Ah babam Vikipedia ya baktığımı görse gurur duyardı
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bu ablaya görün sen bi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)