rene ana avrat sövseydin daha iyiydi
rene ana avrat sövseydin daha iyiydi
la musti nere gidiyon noluyon senden şarkı alacam dah bulamadığım şarkıları sana havale edicem sağlığına dikkat et daha sen bana çok şarkı bulacam hem karamsar olma bişi olmaz saana ..
Bu arada şu bayan arkadaş mod mu olacakmış bu kadar tepkili bir arkadaş mod olmamalı olacakları düşünmek bile istemiyorum
bütün erkekler teker teker uçar forumdan alim allah
Arkadaş geçmiş olsun. Mühim bir şey değildir umarım.
Bu arada gerilmek iyi bir şey değildir, gerilen yerinizden çatlayıverirsiniz birgün. Tüm gerginlere duyrulur.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
bbaday ya kim mod olcakmş merak ettmbbaday adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
musti çok geçmiş olsun bilader,bir kardiyoloğa görünmende yarar var.kalp bu vücudun motoru.şakaya gelmez.genelleme yapayım biraz içimden geldi.akrba eviliği çok takdtığım konulardan.musti seninle ilgili değil yazacağım konu yanlış anlama toplumsal.musti81 adlı üyeden alıntı
şeriatçı tayfanın olduğu bir ortamda akraba evliliği yasayla kısıtlanmalı ,en azından kardeş çocukları çok yakın akraba, evlenmeleri yasaklanmalı nikah düşmemeli demiştim ve ortamda resmen vatan haini ilan edilmiştim.insanlar bu kadar sorun çıkmasına rağmen neden hala ve illa bunu savunur hiç anlamam.doğan çocuğun yaşayacağı sorundan vicdan azabı duymaz mı bu insanlar ya.tabi bahane hazır "allah öyle takdir etti".allah adama akıl fikir vermiş.bilim sakın yapmayın diye bas bas bağırırken inadına hata yapan adamı allah niye kollasın ya.
mustinin bu lafı üzerine yazmıştımmusti81 adlı üyeden alıntı
onlardan korkan onlar gibi olsun bea!bbaday adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)