Annemide motorsiklet kullanmaya ikna etiim. :D Yavaş yavaş eğtimlere başlıyoruz kapalı alanda, videoda atmak isterdim ama çekeçek kimse yoktu :D :D
Annemide motorsiklet kullanmaya ikna etiim. :D Yavaş yavaş eğtimlere başlıyoruz kapalı alanda, videoda atmak isterdim ama çekeçek kimse yoktu :D :D
Bazı annelerde var oğlu motorcu olmasın diye analık hakkıyla tehtit ediyor. (Benim annem Allah'tan öyle değil.)
Darısı diğer annelerimizin başına
Teyzeyi ve onu ikna eden seni tebrik ediyorum
Korkmuş kadıncağız
Ben de arada annemi alıyorum arkama 1 km kadar.
Ablamların evinden kendi evime götürene kadar arkamda hatim indiriyor
Motosikletli Kaplumbağa...
Ellerinden öperim
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
motor almama karşı olmasına karşı , kararlı olduğumu görünce yan yatmış motorumu kaldırmama yardım edecek derecede destek olmuştur .
canım annecim . melek = anne
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
Oda birşey mi bnmkisi baba mı bile gezdiriyor :D :D :D :D :D :D. Motora karşı olmayan bir Aileye sahip olmak paha biçilemez :D...
aklıma rahmetli annem geldi 1984 almanyadan Türkiyeye kesin dönüş yaparken işe gidip geldiği motoruda beraber getirmistik 1-2 bindi yolda laf atmışlar rahmetli babam da kızdı sattı motoru o zamanlar.
benım annemın 1974 senesınde amcasının jawa sıyla bı bursaya gıtmıslıgı var.anlata anlata bıtıremez.ben motorumu alınca susurluga goturdum ayran ıcmeye.amca out evlat in.....o derece....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
evet benim annemde ilk kez 13 yasimdayken bana eslik etmisti artci olarak motor kullanmaktan hep zevk aldim karsi cikan da olmadi ne guzel ya..su aile baskisi denilen sey motosiklet sevdasindan sogutuyor olmali insanlari... o kiz sana yaramaz gibi birsey ..seviyoruz ulan askin onune kim gecebilir allahtan hic bu tur seyler yasamadim ..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
motorcu bir dedenin torunu olan ben ; İlk baslarda istanbulda motor kullanmaya karsı olan annem, ninja 250 den sonra aldıgım maksiskütırı pek beğenmişti.. Oglum bu daha yavas gidiyor değilmi sorusuna evet anne dediğimde "hah! bu iyi satma bunu bak zaten bu güzelmiş" diyerekten içten içe kendi rahatını düşünüp motora karşı çıkmamaya başlamıştı Sizi tebrik eder teyzemin ellerinden öperim..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)