Arkadaşlar yeni aldığım montun klasik olarak bel kısmı dar.Göbekten yukarısı tam oturuyor ama kilolarım göbek ve basenlerde.Bu nedenle bu kısımlar için korse giymeyi düşünüyorum.Sizce motoru sürmemde bir etki yaratırmı?
Arkadaşlar yeni aldığım montun klasik olarak bel kısmı dar.Göbekten yukarısı tam oturuyor ama kilolarım göbek ve basenlerde.Bu nedenle bu kısımlar için korse giymeyi düşünüyorum.Sizce motoru sürmemde bir etki yaratırmı?
Korse takacaginiza bellik takmayi dusunebilirsiniz. Hem korse gorevi gorur, hem de olasi bir kaza durumunda omuriliginizi korur.
Bence beden tipine uygun bir mont seçmeliydin. Yani beli kısa ve dar bir mont yerine touring tarzı montları seçebilirdin.
Korse veya bellik ile kendini sıkıştırıp o montun içine sokmaya çalıştığında nasıl rahat edeceksin bilmiyorum. En basiti rahat nefes alamazsın, kan dolaşımı bile sağlıklı olamaz. İç organlarına yaptığın işkence de cabası.
Uzun vadeli çözüm olarak diyet yapıp kilo vermeni öneririm. Kendi sağlığın açısından.
22 yaşındayım uzun boylu olduğumdan sürekli belim açılır ve üşütürüm.3 Senedir pazardan aldığım lastikli kuşaklardan kullanıyorum kışları.Motosiklette hiçbir yan etkisini görmedim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Ne yapalım kilo işi uzun vadede ama motor aşkı okadar bekleyemez! ) o yüzden korse falan bakacağız artık.Evet en büyük hatam mont seçiminde sanırım yorumlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)