M. Ali BİRAND hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesindeki stent değişimi için geldiği Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti.
Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Birand’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dün (önceki gün) yapılacaktı ama operasyon bugüne (dün) kaldı. Stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar. Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor'' demişti.
Birand'ın bilincinin açık olduğunu söyleyen Sarılar, "Ben yanına girmedim. Doktorlarla görüştüm. Doktorların açıklaması bu. Bundan öte bir şey söylemiyorlar" ifadelerini kullanmıştı.
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Reklamlar
-
Ulan dün aksam haberlerde izledim, taklitini yaptım kendimce "eee efendim ee şimdi ee" :( allah rahmet eylesin.. Üzüldüm valla ne diyeyim..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Işıklar içinde yatsın
Çok ani oldu çok.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
-
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti. Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat geçirmişti.
Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, babasının ölüm haberlerini yalanladı.
Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, Twitter'dan bu mesajı yazdı: "Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkurler"
HASTANEDEN SON AÇIKLAMA
Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden açıklama: "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir"
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Ülen el birliğiyle öldüreceksiniz adamı.
-
Allah acil şifalar versin. Sağlıktan önemli hiç bir şey yok hayatta...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
ölürse hiç üzülmeyeceğim insanlardan birtanesidir
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
ölürse hiç üzülmeyeceğim insanlardan birtanesidir
Ölmediği için konuşabiliriz herhalde
-
birand ölmese de hürriyet ölmüştür bugün itibariyle...kim bilir haberi yapanı da birand yetiştirmiştir belki...bilip bilmeden, teyid etmeden öldü die haber yapmak nedir..?
-
daha şimdi baktım netten ''tedavisi sürüyor yoğun bakımda'' diyor
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
En büyük haber sitelerinde dakikalarca öldü diye yazıldı...
Ben de haberciliği ciddi bir şey sanırdım... Demek ki kafasına göre haber yapılabiliyor, ölmeyen adamı öldürüyorlar...
-
-
Başlığı görünce yok artık dedim...pek izlemem ama gayet kakara kikiri haber sunmuyormuydu bu adam daha düne kadar
ölmediyse Allah acil şifalar versin
-
Öldüğünde hiç üzülmiyeceğim ender adamlardan biri ...Allah yolunu açık etsin
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Başlığı görünce yok artık dedim...pek izlemem ama gayet kakara kikiri haber sunmuyormuydu bu adam daha düne kadar
ölmediyse Allah acil şifalar versin
zaten olay bağırsakta bulunan stenti değiştirirken enfeksiyon oluşması...yani normal bir operasyonun istenmeyen bi hal alması...
-
Shaggy ile buluşmuşlardır şimdi .
-
Ula öldürdük ya adamı.. Yaşıyormuş hala..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin.
-
Evet az önce haberlerde söyledi.Vefat etmiş...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)